Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ale je to výborné téma pro demagogickou opozici;-D

1 0
možnosti
PC

K té vakcíně jen tolik - ať každý sám ZA SEBE rozhodne, jestli se nechá nebo nenechá očkovat, je to výsostné právo a zodpovědnost každého jednotlivce. K tomu (a nejen k tomu) je jakákoliv mediální masáž zcela za hranou, a proto nedůvěryhodná a naprosto kontraproduktivní.

Navíc - nikdo nemá právo posuzovat, nebo dokonce odsuzovat ty, kteří se očkovat nenechají, stejně takj ako nemá nikdo právo zpochybňovat rozhodnutí opačné.

Totéž platí v přístupu a hodnocení celé tzv. koronakrize.

1 0
možnosti
MM

Kampaň pro očkování prý bude podporovat i Messi

Jdu do toho, Lionel je nejlepší! :-)

0 0
možnosti
MK

Bude trvat několik měsíců (možná více než rok), než se stihne vyrobit takové množství vakcín, které pokryje poptávku. Neexistuje tedy tedy žádný důvod k přehnanému spěchu.

Ani by nebyl moudrý. Kdo bude ve frontě vzadu, uvidí jaké vedlejší účinky budou mít ti první a kromě toho je tu šance, že covid zeslábne natolik, že očkování nebude nutné.

1 0
možnosti
Foto

Jen aby naopak po vakcíně nezesílil.

0 0
možnosti
Foto

J46i60ř31í 55K87i67n36d40l

16. 12. 2020 15:26

Dopadne to tak, že Německo bude proočkované, ale coronavir v Německu bude stále, tak jako chřipka a žádné očkování ho nevymýtí ani restriktivní opatření. Jak říkají doktoři, nikdo neví, co očkovací proti covidu udělá za rok. Zda lidem nezpůsobí jiné zdravotní potíže. Apropo necháte se očkovat proti chřipce ??? Prý už klepe na dveře. Na chřipku umírá 1 500 až 2 000 osob ve 3 až 4 měsíců.

2 1
možnosti
Foto

No jó, ale to je jen obyčejná chřipka! Tu známe, v r. 1995 - už jste o tom psal. Nechal jsem se tenkrát očkovat a pak jsem ji chytil. Poudačky pana Čtvrtníčka, jak zmíral, proti tomu pohádka pro nejmenší.

Počkejme, až se proočkuje generalita. Přežije-li ve zdraví ... :-)

0 0
možnosti
VV

Nepripravuje pry, v Bavorsku uz stoji.

Bayern bereitet sich auf Corona-Impfungen vor: In jedem Landkreis und jeder kreisfreien Stadt steht seit Mitte Dezember ein Impfzentrum. Messe, Kaserne, Bad - die Einrichtungen sind verschieden. Unsere Karte zeigt die Standorte in Ihrer Region.

0 0
možnosti
JV

J86i56r90i 68V29r20a98b13e26c

16. 12. 2020 18:02

Nejenom tam, v cele BRD. Ceka se jen na povoleni z EU. EU

0 0
možnosti
Foto

J80a33n 48Š84i28k

16. 12. 2020 13:53

Ono, jako spoustu věcí, to vůbec mnoho lidí řeší a studuje na Internetu a hloubají ve studiích a přemýšlí moudře o věcech, o kterých neví téměř nic. Výsledek je podobný jako u pána, který studuje na netu bolení v krku a s hrůzou na něm zjistí, že má těhotenské příznaky. Jistě tak spoustu lidí učiní a místo aby se pořádně poradilo se svým praktickým lékařem, bude hloubat s přesvědčením, že jedině Internet má pravdu, protože doktoři jsou v područí Billa Gatese a nenažraných farmaceutických firem. No nevím, třeba mohou vakcíny prodávat jiné korporace, například potravinářské, ty dle podobné logiky asi nenažrané nejsou, ale to není důležité. Není totiž vyloučeno, že scénář bude tento: Spousta lidí bude chtít cestovat a nakonec se ráda naočkuje, aby se vůbec někam dostalo, protože bez očkování nevyjedou ani na Slovensko. Ne, tedy, že by je nechtěl pustit Babiš nebo Bill Gates, ale protože logicky Slováci budou chránit svoje obyvatelstvo a neočkované si do země nepustí. Mimochodem viděl jsem jeden rozhovor, v kterém se zmiňovalo, že podle průzkumů se nechá naočkovat 30% české populace, v případě, že vakcína bude zadarmo :-) Z toho je jasné, že řada zásadových postojů proti vakcíně časem vyšumí, ostatně jako COVID-19 samotný...Hezký den

1 0
možnosti
PK

Němci měli před pár dny 53% pro...

0 0
možnosti
MR

Je zde značný rozdíl mezi námi a Němci. Kdo vlastně dnes moderuje a informuje o krocích vlády, stavu životně důležité infrastruktury státu, stav v nemocnicích, výstupy z krajských a obecních vlád?

Novináři a media, ty mají nejdříve na perimetru "horkou bramboru" Babiše, pak hospody a restaurace, pak se snaží čtenáře doslova zabít názory 100 odborníků jež mají 100 různých názorů. Hlavní televize nemají moderátory novináře, ale hezké hlavy, kde je tragédie, jak vystupují vůči ministrům a vládě a jak jim podsouvají jejich pohledy a snaží se je navést na jich odpověď. Dále zde selhala jedna instituce, a to role prezidenta, jenž má právě svoji osvícenou moudrostí vyvažovat různé protichůdné názory, lidi pořád tíhnou k autoritě, dále naše společnost nemá osvícené osobnosti, duši, což jsou osobnosti typu Čapek, Kramář, H. Píka, jež by taky vedli diskusi ... Jsme prostě v krizi hodnot a autorit a novinařiny. Druhá věc je, v jakém stavu a připravenosti je naše armáda, na jejíž bedrech by to zřejmě bylo, zde vojáci jsou v nemocnicích a domovech důchodců, pak jsou zde hasiči a policie ... Jsme malá země a nemáme takové zdroje lidí, aby na jedné straně vedli řešení eskalující se pandemické krize, na druhou stranu zajišťovali běžný chod státu a na třetí třeba očkování anebo testování. Dále po roce 89, zde bylo paradigma co nejmenší role státu a co největší odpovědnost občanů, a dále přenesení části státní agendy na kraje a obce ... K tomu KSČ chce sebrat armádě 10 miliard. My potřebujeme silnou armádu, neboť se musíme soustředit dovnitř a nehlídáme si záda ...

8 0
možnosti
Foto

Tak budeme bez očkování žít jako poslední rok? Pořád stejně? Jak si to vůbec ti odmítači představují, že problém sám zmizí když před ním zavřou oči...?

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že nikdo oči nezavírá, naopak by strašně rádi všichni viděli světlo na konci tunelu. Jenže která cesta je ta pravá? Je těžké bezmyšlenkovitě souhlasit s vakcínou do svého těla, když všichni víme, za jak krátkou dobu vznikla a jak ještě kratší dobu byla zkoušena. Velikou nedůvěru také lidé pociťují díky personalitě, která očkování a třeba i dnes to plošné testování představuje. Lze věřit panu Prymulovi, který bude přesvědčovat o nutnosti očkování, když tady všichni víme, že to je hlavně on, kdo má právě v onom vakcinačním byznysu utopené prachy? Lze věřit panu Prymulovi o nutnosti plošného testování, když je to on, komu hoří u zadku koudel protože nakoupil miliony testů, které asi také mají nějakou dobu trvanlivosti a které jak to vypadá mu může dnes někdo zaplatit už jen skrze zdravotní pojišťovny...? A kdo je vládní zmocněnec pro přípravu očkování...? Pan Prymula. Tohle všechno lidé vnímají a k tomu připočtěte zdravotní rizika z, v podstatě neodzkoušené vakcíny, a máte tady problém, jako hrom...

2 0
možnosti