Zpověď až na samotnou dřeň.

Vrcholový fotbal je dnes, pokud se týmu daří i v Evropských pohárech, zlaté prasátko. Tomu odpovídají i milionové odměny za účast v pohárech. Hráči na to v mnoha případech nejsou připraveni a je snadné překročit hranici.

Kolují různé historky o tom, jak fotbalisté tráví svůj volný čas.

Mají jej poměrně hodně a tak jsou častými hosty na diskotékách či v kasinech. Není lehké ustát měsíční příjmy v řádu statisíců. Něco málo prosáklo z vyšetřování drogového dealera. Jeho odběrateli byli i 2 hráči Viktorie Plzeň. Pokud klub vítězí, mnohé se dá odpustit či přehlédnout.

O to otevřenější je zpověď brankáře Sigmy Olomouc Miloše Buchty. To, čím si prošel, není zdaleka ojedinělé. Dokázal se vrátit a uvědomuje si, o co všechno přišel a ještě mohl. Od přečtení jeho příběhu je mi mnohem bližší a budu mu držet palce.

https://www.bezfrazi.cz/v-minusu/

V jeho souvislosti se mi vybavuje i kariéra Pavla Nedvěda. Chybělo málo, aby skončil jako slušný hráč Skalné a časem zapadl do světa automatů či rulety. Trenér Žaloudek si tohle všechno velice dobře uvědomoval. Pavel musel bydlet u něj a i díky tomu se z něj stal nejlepší fotbalista Evropy.

Všichni takové štěstí na lidi kolem nemají, ale je důležité o tom psát a nezavírat oči.

Autor: Vladimír Havránek | pátek 24.11.2017 19:14 | karma článku: 14,94 | přečteno: 614x