Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

zkute extrasmetanovou ruskou zmrzlinu od Tipafrost Kožichovice (Třebíč)..nejlepší,co tu prodávají!

1 0
možnosti
Foto

ano od tamtud je mnou mníněný tvarohový Míša

0 0
možnosti
Foto

Zákazník je pán, ale musí se tak umět chovat. Když bude kupovat šmakulády, tak se ty šmakulády budou stále vyrábět a prodávat, marné snažení ...

2 0
možnosti
PD

jasně, do článku vo vokurkách nacpat Babiše

0 1
možnosti
Foto

Letos před létem jsem šla důmu a měla dobrou náladu a tak koupila Magnum, podotknu, že mi v té chvíli bylo jedno, že je předražené, (to už bylo o obchodě) prostě jsem na něj měla chuť. Donesla domů a začali jsme mlsat . Ale jen chvilku, přitel nic neříkal a tak jsem se zeptala jak mu chutná a sama říkám je to hnus ,to není smetana a tak jsem šla číst obal. Shodli jsme se že si pamatujeme jiné mangum se smetanou, prostě úžásný nanuk. Po smetani ani pamatce ... a nakonec jsem na netu našla že toto je celoevropská norma. Jedinej nanuk , kterej je jedlej je míša - tvaroh se rostliným olejem nahradit nedá a tak kupujeme jen "Míšu" .

2 0
možnosti
ŠM

Gladiátor,Karibik jsou "magnumy" s chutí...zkuste je...nedělá je Trikatel (Algida)

0 0
možnosti
Foto

Já ujíždím na okurkách z Lidlu, ale jen na těch v malejch skleničkách. Jsou tři druhy, nejvíc jedu v těch s medovou příchutí:-)

3 0
možnosti
Foto

Turecké okurky jsou výborné ne ale ty Znojemské. Dobrý okurky se taky dají sehnat v ruských krámech, jsou slanější a ty mám rád.

2 0
možnosti
Foto

R^ Burešovy šmakulády ;-D R^

Pokud jde například o uzeniny, je někdy těžké poznat, od "KOHO" jsou. Bagro-holding se maskuje tím, že provozuje i menší firmy a prodává pak ty své zázraky s maškarádou "regionálního produktu". Člověk si musí zkusmo udělat obraz sám. Spolehlivě se to ale pozná na kočce, která ošizené blafy nežere ;-D

2 0
možnosti
Foto

kyselé okurky ji dlouhou dobu nakupuji v Bavorsku.

Chutnají výborně, jako kdysi dávno ty znojemské.

2 0
možnosti
JK

Jenže v Ostravě nic z NSR neseženu;-(

0 0
možnosti
VH

OK,ale je tam Pegas a ta má kvalitu podobnou a je ze smetánky,nad níž by zajásal i Nácíček z Mikeše...

0 0
možnosti
Foto

Jestliže je na etiketě na láhvi s okurkami napsáno, že jsou to znojemské okurky, tak to musí být znojemské okurky. Jinak se jedná o nekalé praktiky, které by se mohly a měly postihovat.

6 1
možnosti
Foto

Košický salám také nemusí být z Košic a dokonce ani Vysočina se nevyrábí jen v okresech na Českomoravské vrchovině. V případě "znojemských okurek" se jedná pouze o recepturu nálevu, pocházející z bývalého národního podniku Fruta Brno, který ve svém závodě ve Znojmě světoznámé okurky vyráběl - a okurky jako takové tehdy opravdu na polích jižní Moravy rostly.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik