Zemřela velká zpěvačka.

Věra Bílá měla dar od Pánaboha. To, že jej z mnoha důvodů využila jen zčásti je obrovská škoda. Kdo zažil někdy její vystoupení, potvrdí, že to byl velký zážitek. Je příznačné, že zemřela v čase, kdy chystala svůj návrat.

Na jeden z prvních ročníků Finále Plzeň přijel jako host významný režisér L. V. Trier. . V tomto ročníku proběhla v Plzni přehlídka všech jeho filmů.

Je mj. známý tím, že téměř nikam nejezdí přebírat ceny

To ještě hlavní scénou Finále Plzeň bylo kino Elektra. V jeho podpalubí byl klub a po večerním odchodu z večerního představení jsme se tam se ženou zastavili.

Probíhal tam koncert Věry Bílé  její skupinou Kale.

Nezažil jsem v životě spontánnější představení. Veškerý její projev a síla hlasu zaplnily celý prostor a zpívala s naprostým nadšením 4 hodiny.

Je nesmírná škoda, že zpěvačka, které mohl svět ležet u nohou skončila v chudobě v rokycanské ubytovně. Je to tak asi dané, že ti kteří mají velký talent jsou obklopeni lidmi kteří mají vlastnosti pijavice.

Za mnohé co v jí v životě postihlo si mohla sama, ale někdy je těžké zůstat ve společnosti v níž vyrůstala silnou osobností.

Takhle si ji budu vždycky pamatovat:

https://www.youtube.com/watch?v=9rYrqm_05rQ&list=PLn77ekyjX1hRmS7RRC4HYpgeEWHSAiG5J

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Havránek | úterý 12.3.2019 15:48 | karma článku: 24,04 | přečteno: 1919x