Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Veliká hvězda,která bohužel nevyužila beze zbytku svůj obrovský talent.Při jejím zpěvu mám vždy husí kůži.

0 0
možnosti
Foto

Skiutečně impozantní hlas. Škoda ho.

0 0
možnosti
JH

J36a98n 31H25y80n74e81k

13. 3. 2019 8:00

Věru Bílou jsem v 70 a 80 letech potkával v Rokycanech. Byla pouze jednou z mnoha romů. Pak jsem jednou uslyšel její hlas a písně a byla jediná, nezaměnitelná a opravdová ve svém písňovém vyjádření. My bychom neměli hodnotit její život, protože to byl její život a ne náš. Já jsem jí bral jako zpěvačku s nezaměnitelným hlasem a hlavně nezaměnitelným podáním romské muziky. Slyšel jsem hodně na Slovensku v Čechách už méně, romských či cikánských kapel s jejich zpěváky, ale ani jedna mi neutkvěla v hlavě, jako zpěv Věry Bílé. Je škoda, že už Běra Bílá nic nezazpívá.

3 0
možnosti
Foto

Jejda, to je mi líto. Díky za Váš článek.R^

1 0
možnosti
OF

Nevím ,proč ji nehráli v rádiu. Byla to hvězda. No a ty vaše připomínky. A jak dopadli Cobain, Presley, Dean Martin, Marylin Monroe....?

4 0
možnosti
Foto

Asi tak... umělecké vlohy jdou často ruku v ruce se sebezničením.

1 0
možnosti
BK

Děkuji Vám za vzpomínkuV.

2 0
možnosti
Foto

Každý je svého štěstí strůjce a na nějaké pijavice bych to nesváděl. Patřila mezi ty, kteří si nedokážou život uspořádat, kultivovaně hospodařit s vydělanými penězi a vzhledem k její hmotnosti, ani se ukáznit v konzumaci jídla. Zpívat uměla a to bylo asi tak všechno.

21 0
možnosti

No jo spousta lidí neumí ani to zpívání, někdo dokonce ani napsat nepřemoudřelej diskusní příspěvek...

4 0
možnosti
BH

No tak velká byla, to jo.

6 0
možnosti
MV

jsem rad, ze jste napsala v tomhle pripade kratkou vetu.

dal uz ji, prosim, nerozvijejte

7 0
možnosti

Ne, jeji problem nebyl v pijavicich kolem ni. Jeji problem byl jen a pouze v jejim mozku. Talent na urcitou cinnost se proste casto nepotka s inteligenci. A to neni o barve jeji kuze. Tisice bilych sportovcu by mohlo vypravet

Nesnasim "o mrtvych jen dobre". Jsme lide a mame sve dobre a spatne stranky

25 2
možnosti
Foto

A já nesnáším, když někdo nemá ani tu základní emoční inteligenci, kdy si své výlevy v určitou chvíli nechat. Jak by se řeklo, ještě člověk nevychladne a už přijde někdo Věci správně vysvětlovat. Zdržím se... a doporučím. Věřte, že dost lidí zajímá Věra Bílá. A poměrně málo lidí zajímá, co nesnáší nějaký na skle placatý jako osm písmen dohromady - Jan Pavel.

6 17
možnosti
Foto

zapomněla jsem... že děkuji za vzpomínku:-)

0 0
možnosti