Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Ústavní soud zrušil části volebního zákona tak, že není možné uskutečnit volby. Znamená to, že politická reprezentace teď prakticky jen 4 měsíce, aby přijal nový volební zákon !

A co když se to nepodaří ?

;-D;-D;-D

1 2
možnosti
HH

ANOfert má ve sněmovně novelu volební ho zákona už tři roky... akorát se jim to nehodí do krámu... teď je někdo klepl přes prsty...

4 1
možnosti
VB

Jsou ale silné indicie, že ÚS je na výplatní listině STANu. V každém případě, ať vyhraje kdokoliv, zbude na letošních vobách pachuť manipulace.

1 3
možnosti
OU
JR

J21a77n 84R98á47ž

3. 2. 2021 17:05

Babiše rád nemám,čekám netrpělivě až půjde tato vláda od válu, ale se slovy, které Babiš pronesl na adresu ÚS naprosto souhlasím. Tři roky tam leží a pokojně Rychetským nepovšimnuta spí žaloba a osm měsíců před volbami se Ústavní soud probudí, prohlásí po dvaceti letech volební zákon za neústavni a v průběhu přípravy voleb změní pravidla hry.

Jediným výsledkem bude to, že budou odloženy volby, neboť se Sněmovna se Senátem nedohodnou na změně zákona a Babiš bude klidně vládnout dál.

4 0
možnosti
Foto

Babiš bude klidně vládnout dál, i když nevyhraje volby. Zeman ho nechá vládnout v demisi.

1 1
možnosti
MB

To je pořád kdo s koho, ale výsledek na konci je katastrofa. Už, už to vypadá... a zas nic.:-) V říjnu bude jasněji.

0 0
možnosti
AL

Nepiš. Když píšeš, nepodepisuj se. Když se podepíšeš, nediv se. Už máme na tebe složku.

1 0
možnosti
OU
OU
PB

Premiér Andrej Babiš prohlásil, že Ústavní soud tím podkopal důvěru v Ústavu, a že se jedná o zákeřný komplot za účelem odstavit ho z politiky.

To fakt nevymyslíš. Takovej politickej hnůj na poli morálky a papalášské kultury tady snad byl naposledy za normalizace.

15 2
možnosti
Foto

Kampáááň, účelovka, Kalousek, Rychetský ....;-D

Já mám dneska druhé Vánoce ;-D;-D;-D

6 1
možnosti
MB

Úsměvností je více. "Kmenta zase napráskal" Moniku, že je v Dubaji. Musím se děvčete zastat, ono dřelo ! Až dokonala těžkou práci v lese - jako poctivý vítěz tendru (5 mld. Kč) - šla k čerpadlům. Aby se žilo lépe, napumpovala nám do Státních rezerv Bionaftu, (5 mld. Kč). Koncern má dobré jméno, tedy už bez soutěžení ! Takto zchvácená odjela na ROH. Tak o co jde ? Kmenta štváč !

Zajímavý, dobový posun morálky. I ve Švejkovi jsou scénky, kdy ženy navštěvují nebohé vojáky v nemocnici. Paní prezidentová, nu ani premiérova, u výdejního okénka dobra - Spatřena ještě nebyla ! Andrej, je naopak dobrej. Podepsal synovi knihu ? Podepsal. Konec konců on celý život furt něco podepisoval - i "U Obuvníka". Podepsalo se to na něm. Má toho hodně, ÚS bude na výplatnici nepochybně zařazen. Nedbalá Benešová, Faltýnek - dostanou důtku ...

Nu, zase není vše špatné ! Horlivý znalec již vykřikl, že za rybé v Bečvě - Deza nemůže ! Pravda, furt viníka sice neznáme, nicméně Deza to nebyla ! Slepit tuto obludnost šílenosti - stálo tolik úsilí a prachů. Jakýsi Rychecký to nyní zase boří! To není možné ! Jak jim bude lépe ? ... :-)

13 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

6 0
možnosti
MV

pokazde - kdyz panu Babisovi jezdi oci zleva doprava - je jasne, ze mu nekdo slapnul na kuri oko

je nervozni, suveren je v trapu - kazdy dusledek ma svoji pricinu

9 0
možnosti
Foto

Včera ten průzkum a dneska tohle ;-D

1 1
možnosti