Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Jenže za to nemůžou politici, ale kupující. Když dáte na pult kvalitní klobásu za 180 Kč kilo a vedle točeňák z namletého kdovíco za 50 Kč kilo, tak hádejte, z čeho zbohatnete.

1 0
možnosti
Foto

R^máte pravdu je to mizérie- nejen ta špatná kvalita potravin:-/

2 0
možnosti
MS

R^ Napsal jste to hezky. To bílé můžete dát k barevnému. Jen ho perte na max 40.

0 0
možnosti
Foto

Občas nakoupím v Polském Těšíně na tržišti. Nejraději přímo od sedláka nebo výrobce. Bývám spokojen.

6 0
možnosti
MB

To je ta věčná obava... aby soused náhodou neměl něco lepšího..;-D

Doposud si člověk mohl spokojeně vybírat z nepřeberné nabídky zboží... podle chuti, podle kvality nebo podle ceny.. Pak se provedou nějaká dílčí a účelová srovnání ...a člověk to má černé na bílém ...jak je na tom špatně, jak všude mají všechno lepší a "levnější" ... a oblohu zatáhnou černé chmurné mraky..:-(

Mimochodem, zrovna polské potraviny a Kaczynského moc nemusím. Takže jsem spokojen s domácí nabídkou.;-)

0 15
možnosti
MS

Tak si tu spokojenost krásně užívejte. Ona totiž nespokojenost a obava, že soused má něco lepšího, je motorem pokroku.

Myslíte si, že by například firmy inovovaly a zlepšovaly, kdyby byly spokojené s konkurencí, která má něco lepšího?

4 0
možnosti
PK

No a co je výsledkem, máme jezdit nakupovat do P, nebo do D?

Asi to bude lepší v D, přece jen větší kontrola a preciznost. Jen mi napovězte kdo je za to zodpovědný.....bo se domnívám,že point je koho volit a nevolit. Takže ANO,Piráti,Okamurka a Starostové asi za to nemohou....

0 0
možnosti
JB

J17i14r68i 71B60o43r

17. 10. 2017 17:36

Za: 1)Zjistěte si jaká je v Německu daň na potraviny.Za to EU nemůže.

2)Kupujte si co vám chutná.

5 0
možnosti
VH

1. Jestli má stát z lithia 1% nebo 10 % ceny může být občanovi jedno. Ovšem jen v případě, že je totálně, ale totálně debilní.

2. Nevím, co mají ceny společného s volbami. Snad jen to, že politici předstírejí, že s tím mohou něco dělat (a hlupáci jim to věří).

14 0
možnosti
Foto

J41i73ř45í 13K31i30n51d67l

17. 10. 2017 11:41

Průšvih je Češi jdou po ceně bez ohledu na kvalitu. Proto jsme bombardováni reklamou, že ten a tamten obchodňák je levnější. Na to náš zákazník slyší. Obchody, keré prodávaly dražší, ale kvalitní jídlo skončily. Nikdo tam nekupoval. Takže dnes kdo chce kvalitu, jde do Německa, kde mají i naše prodavačky, protože tam jezdí hodně Čechů. Jak jsem ne jednou zjistil jezdí tam i z daleka a dva lidi nakupují pro vícero lidí. Běhají se seznamem a volají " Hele Nováková chtěla jakej jogurt ";-D;-D

5 0
možnosti
VV

Vubec mne neprekvapuje, ze se politici pred volbama snazi udelat dojem, ze za tu nekvalitu muze EU a oni to budou resit.

Jo, cesi dostavaj to, co si objednaj. Ono za komunistu bejvalo take maslo 1 a 2. A nikdo nereptal, ze ta dvojka je horsi nez jednicka.

0 0
možnosti
JR

J81a46n 33R95á76ž

17. 10. 2017 11:13

Jeden známý, kterého nikdo nemůže podezírat se sympatiemi k minulému režimu a dřív pracoval jako inspektor jakosti potravin, řekl: " Za mne by se takové sračky, jakých jsou dnes plné supermarkety, nikdo neodvážil vyrábět. Kdybych totiž v inspekčním záznamu uvedl že jsem v nějakém masném výrobku objevil to, z čeho se dnes vyrábí masové konzervy, většina klobásů a levnější salámy, tak by ředitel takového masokombinátu dělal druhý den vrátného a ředitel který by dal na trh něco podobného, co posílá dnes Hamé Babice, by šel před soud."

Ale i mléko označené jako trvanlivé, se spíše chuťově podobá dřívějšímu produktu Lachemy než Lacrumu.

19 2
možnosti
Foto

J29i24ř28í 77K32i54n55d75l

17. 10. 2017 11:37

Co obsahovaly uzeniny za minulého režimu nikdo neví, protože se to neuvádělo. Za jakých hygienckých podmínek se to vyrábělo a z jakého masa, to ví jenom ti, kdo v tom dělali. Mléko tehdy smrdělo jak psí kšíry a byla to jenom voda. Co mléko tehdy obsahovalo to ví jenom ti, co krávy krmily hormonama, aby příbývaly na váze a měly vysokou dojivost. Takže hormony byly i v mléce. Je fakt, že dnes musí být uzeniny pouze zdravotně nezávadné. My si tu dobu dávno minulou moc idealizujeme.

13 7
možnosti