Tady byla chyba, zaváhání ve výjezdu...ale zase chyba, a další chybička...jejda zlato!

Den před historickým úspěchem Ester Ledecké jsem napsal blog https://vladimirhavranek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=649635. To jsem ani v nejmenším netušil, že třešnička na dortu teprve přijde. V záplavě komentátorů z celého světa se 

ten na ČT sport stal již v únoru aspirantem na Silvestrovskou scénku roku.

Jistě, Lucie Pešánová může upozorňovat na chyby, od toho tam je. Hlavní je ale čas, který se odvíjí od mezičasů. Ty měla Ester od 2. nejlepší a všichni viděli, že jede v zelených číslech....pardon, všichni ne.

Pokud by jej sledovala, musela by sdělit, že i přes drobné chybičky má naše závodnice skvělý mezičas a útočí na medaili. 

Místo toho se až těsně před cílem změnilo nudné mentorování v těžko publikovatelné skřeky.

I ve světle tohoto strašného zážitku, který trochu narušil radost  z prvenství naší sjezdařky se plně ztotožňuji s jejím postojem k novinářům. Hledání senzací, vymýšlení historek v touze přinést něco nového i když neověřeného či po padesáté odpovídat na stejnou otázku jistě není tou nejlepší přípravou na nastávající závody.

Rád si ji po skončení OH poslechnu u pánů Krause či Šípa v jejich pořadech, ale nyní ji nechte soustředit se na svoji práci.

Tu, na rozdíl od celé kariéry Lucie Hrstkové zvládá skvěle.

Autor: Vladimír Havránek | pondělí 19.2.2018 9:49 | karma článku: 47,66 | přečteno: 23680x