Sexuální kontakt jen s ústním či písemným souhlasem, rozhodli ve Švédsku!

Každému sexuálnímu kontaktu musí předcházet explicitní souhlas obou partnerů, rozhodl parlament ve Švédsku. Pokud se tak nestane, takový kontakt je považován za znásilnění. Souhlas může být ústní nebo písemný. Advokáti doporučují

písemný souhlas v zájmu vyhnutí se dalším sporům.

Když mladík přijde na rande s e zápisníčkem v ruce, může se děvče polekat a utéct. 

Rovněž ti aktivnější by měli mít pro každou dívku jiný notýsek. Co kdyby potencionální milenka začala procházet předcházející zápisy?

To by ale zajisté odporovalo zásadám GDPR, které právě dnes vstupují v platnost.

Nevím zda nezletilí (15 a výše) budou potřebovat souhlas rodičů. 

Rovněž je diskutabilní. jaké papírování nastane před vyhlášenou švédskou trojkou. 

Bude povolený trojstranný dokument nebo tři oddělené protokoly se souhlasem mezi dvěma s dovětkem, že souhlasí i se třetím vzadu (a zároveň dodatek k dodatku, že může být v průběhu i vpředu).

Jistě bude možné stáhnout si příslušné papíry k souhlasu i na webu. Hrozí ale nebezpečí, že dojde barva v toneru, zasekne se papír, či než se všechno vyplní, modrá pilulka přestane působit a formulář bude k ničemu.

Švédsko se z poklidného a bezpečného státu stává zemí rekrutů Islámského státu. Procento migrantů k domácímu obyvatelstvu je největší v Evropě. Jak se zdá, začíná být i zemí nesmyslných rozhodnutí.Nebo si myslíte, že migranti kteří se na znásilněních velkou měrou podílí budou na příp. souhlas čekat?

PS pro jistotu jsem obě tváře vymazal,. Cenzoři nad GDPR nespí a byl bych nerad první veřejnou obětí.

Zdroj:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/473037-sex-bez-vyslovneho-souhlasu-je-znasilneni-rozhodli-svedsti-poslanci.html

Autor: Vladimír Havránek | pátek 25.5.2018 7:43 | karma článku: 34,95 | přečteno: 1957x