Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Rusko ma asi kazdy stejne rad jako jakoukoliv jinou zemi. Jen to, co z nej Vladimir Vladimirovic udelal Bude mit Rado jen nekolik kolaborantu. Jde presny ve stopach jisteho Adolfa von Braunau.

0 0
možnosti
RH

Myslím, že už dlouhou dobu je to právě RF, které může zajistit, aby mohli ruští sportovci na olympiádu a další mezinárodní soutěže.

0 0
možnosti
MS

Rád bych věděl, k d o jako by měl ZOH bojkotovat. Socialistický tábor, který by to dostal befelem, už neexistuje. :-P

1 0
možnosti
Foto

Jde o politické rozhodnutí darebáků na vedoucích postech. Doufejme, že veřejnost donutí propagandu alespoň trochu adekvátně reagovat nas toto zvěrstvo !!

2 4
možnosti
PT

P87e60t14r 72T43o54m87e48k

6. 12. 2017 10:15

Darebáci jsou ti, kteří vytvořili ten systém v Rusku, Rusko se od nich nijak nedistancovalo, protože to by se muselo distancovat od Putina. Taky mezi kolotočáři znám mnoho darebáků.

9 0
možnosti
Foto

Tak nás je v práci nějakých 10 pracovníků celkem. Včetně šéfů. A v kanceláři máme takový středně velký klasický trezor zapuštěný ve skříni.

V trezoru uchováváme korunovou a Euro hotovost, asi tak v hodnotě mezi 10.000,- Kč a 50.000,- Kč a klíč od trezoru "rafinovaně" schováváme v hrnečku na poličce.

Za těch 6 let co tam pracuji, se nikdy žádná větší částka peněz neztratila.

Jen jednou jsme přišli o asi 15.000,- Kč. Ale to kolega nechal peníze válet v kanceláři na stole a nezamkl. Pachatele jsme ale měli na kameře.

A nyní se nám, dospělým, vzdělaným a zkušeným lidem snaží někdo nakukat, že se v laboratoři měnily vzorky a z toho "měnění" není ani jeden kamerový záznam?

Tak, teď bych prosil tu o Zakleté princezně a dvanáctihlavém draku.

6 3
možnosti
VH

Všem lidem z vrcholového sportu se ta aféra líbí. Znechucení sponzoři, ztráta licenčních poplatků ruských (a nejspíš i některých postsovětských) televizí, zvýzaznění problému dopingu.

Museli dlouho přemýšlet, aby zhoršili pozici sportu na trhu.

3 0
možnosti

. protože veřejnosprávná fantasmagorie o tom, že nějací ruští WADA "asistenti" v antidopingové laboratoři tam speciálním potrubím, maskovaným za krytku na elektrokrabici ve zdi, podávali agentům ruské dopingové agentury zkumavky s čůrem a zpátky přijímali tytéž zkumavky naplněné močí*** je absurdní už z toho důvodu, že takto provedené podvodné důkazy o "čistotě" sportovců nemohly být přece dopingově závadné ... ledaže by Putinovi akenti schválně nic nevyměnili.

3 2
možnosti
ZJ

A Já se ptám každému sportovci na olympiádě v Soči odebrali vzorek moči a vzorek krve. Proč do dnešního dne neudělali opakovaný rozbor krve! Ale jenom moči????

1 0
možnosti
Foto

Já se opakovaně ptám Jaká kdo mohl v Soči manipulovat se vzorky? Toto antidopingová laboratoř nebyla schopná své vzorky uchránit? Vždyť je to jako z nějakého podřadného špionážního filmu.

4 4
možnosti
KT

Soči je, tuším, v Rusku. To by mohla být odpověď na opakovanou otázku.

11 0
možnosti
Foto

Myslíte jako zrušit OH, protože Rusko není schopno bojovat čestně? Tak to myslíte, pane Havránku?

8 1
možnosti
Foto

A ono Rusko snad někdy bojuje nečestně? To snad někteří nadopovaný sportovci že?

A systém kdy testy nejsou schopny odhalit doping okamžitě mi připadá nanejvýš podezřelý.

1 5
možnosti
Foto

To přece není o sportovcích, ale o problému státem organizovaného a řízeného dopingu.

13 0
možnosti
Foto

Ale proč jsou postihováni sportovci jako rukojmí svátu, za něž startují. Jsme snad stoupenci kolektivní viny?

3 2
možnosti