Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J73a86n 13A76n75d40r62l92e

16. 4. 2020 16:02

já jen povzdech podobný autorovu: "ach jo, dnešní Lidové noviny" :-(

1 0
možnosti
MV

pana Hrusinskeho nemusim a take mam za to, ze je mene oblibenym hercem, nez jeho otec. je to ale muj laicky nazor a hlavne spise veci osobniho vkusu. kazdy ale mame pravo na nazor a pravo takovy nazor svobodne vyrknout, nebo napsat. jde o uplne stejne pravo, jako maji lide zde v diskuzi. povetsinou zde vystupuji kritici nazoru pana Hrusinskeho a pokud pracuji napr. se sdelenim: Hrusinsky je takova prostitutka, co leze nadrzenym ridicum do kamionu - diskutujici pan Štětka...., pak uz jde o urazku. a tem se tady v diskuzi velmi dari, jak jsem si vsiml. kritizuji za urazeni a sami delaji totez...

5 0
možnosti
HV

No ale nějak jsem se v článku nedočetl v čem konkretně IDnes lhala?

6 1
možnosti
SB

Ono je totiž snadné, říci, že někdo lže, ale je těžší říci, v čem konkrétně lže.

Za lež nebo nesmysl lze označit i tvrzení, že dvě a dvě jsou čtyřil ale už je těžké říci, kolik to tedy je, když to nejsou ty čtyři.

0 0
možnosti
MB

Na principech ideo působení se nezměnilo nic. Kdysi mne fascinoval plakátek z 50 let - "Pracuj - myslí za tebe strana". Podobně ruští poradci, po r. 1948 - A kde máte nepřítele ? Nikde, aha, tak si jej musíme vyrobit = Procesy s M. Horákovou ap.

Nová doba - EET a Účtenkovka, nic to neřeší, nový prvek třídního boje. Oni kradou ! Nadšený lid má opět novodobou Spravedlnost v rukou, tedy ji horlivě vykonává. Pak není přílišně vidět na optimalizátora daní - přerozdělovače dotací ve svůj prospěch. Projde mu i reklamní podvod na čapí, restaurační zdi - Kupujte německé hnojivo, bude vám lépe chutnat ... !

Je dobré si najít nějakou viditelnou tvář - Hrušínského. Otec osvědčeně posloužil komunistům, proč by nebyl dobrý i syn - v rukou i agenta Stb ? Divadlo bere dotace - Špatně! Agrofert žije z Dotací - Dobře ! Hrušínský živí své zaměstnance - Špatně ! Bureš živí své věrné slouhy ve Státní správě a sesbíral další padlé agenty - Tvoří osu jeho Centrály - Dobře ... !

Sranda nakonec - Ten horlivec vyznavač je zavalen daňovým břemen, rekordním od r. 2012. Veškeré zavedené ptákoviny mu zvýší ceny a rozhojní Inflaci - Dobře ! Oligarcha dále machinuje i v současné Koronoviro krizi, jako kdysi šmelináři za války - Dobře ! Všechno je dobře a tak je nám lépe. Pouze hesla se mění - Kdo není dotován - okrádá vlastní rodinu. Taky se inovuje - Bakala a pak tedy i Hrušínský - Je Hyena ! To je jasné přece ... :-)

6 12
možnosti
MB

Mínusujte kluci, mínusujte, tak to bude lépe. Mačkejte klikem myší - Myslí za Vás strana ... :-)

4 0
možnosti

Hrušínský a jemu podobní jsou jen důkazem toho, že když někdo má plnou hubu slušnosti a kultivovanosti, tak se tím akorát snaží zakrýt skutečnost, že jsou neskutečně shnilí. To samé platí i o těch, kteří se takových individuí zastávají.

9 7
možnosti
MB

Zcela souhlasím Tomáši ! Spravedlivému hněvu je třeba nechat průchod. Nejlépe by bylo hlasovat ! Cosi podobného, jako s matkou Štěpničkovou. Chvála pokrokovým kolegyním, které žádaly trest smrti ! Podvratná žena dostala nakonec 15 let basy - odseděla si pouze 10 let ! Přišlo by mi spravedlivé, kdyby Hrušínský šel odsedět těch zbylých 5 let ! Když "Někdo má plnou hubu slušnosti a kultivovanosti" - Takové tu skutečně nepotřebujeme ! .... :-)

4 4
možnosti
DH

"...a když si vzpomenu,jakou měli dříve Lidové noviny úroveň..."

...a co teprve tahle poslední věta. Ta jim, i tomuhle článku teprve dodala úrovně ;-D

3 1
možnosti
ČP

Pan Hrušínký z těch svých nevymáchaných úst toho už vypustil tolik (napsal na FB a jinde), že se může omlouvat do konce svého života. Zvláštní tvor.

11 7
možnosti

Čímž potvrzuje to, že čím hulvát, tím víc se dovolává slušnosti. Holt komediant, součást vrstvy lidí, kteří jsou na stejné úrovni jako prostitutky, které nabízí své tělo nadrženým kamioňákům ;-D

4 5
možnosti
JF

J61i14ř30í 30F30o70g32e67l

15. 4. 2020 22:44

Hrušínský se omluvil jen sám sobě, nikomu jinému.

A lhal.

8 2
možnosti
Foto

V čem lhal?

A jak se omluvil sám sobě?

Jste OK?

6 4
možnosti
JB

Hrusinsky... Was oder wer is das Hrusinsky ?

0 0
možnosti

Ein Komiker - so etwas wie eine Prostituierte, die geile Trucker in die Kabine klettert ;-D

(Komediant, tj, něco jako prostituka, co leze nadrženým kamioňákům do kabiny ;-D)

2 3
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik