Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Prezident ZemanRv, autorův článek R^... jednoduché vyjádření.

0 0
možnosti
PB

P85e70t13r 84B69u25r33i70a59n

13. 5. 2020 16:51

Karma.

Je to hnis.

4 1
možnosti
JP

Znáte nějakého prezidenta, který se kdy omluvil? Omluvil se Václav Havel za propuštění zločinců co dál vraždili nebo Václav Klaus za výrok o neexistenci špinavých peněz (rychlý kapitalismus pro cizí)? Francouzský prezident Macron je v demokracii ještě dál, když mu lidé odporují, vydává proti nim zákony (zákaz triček se ženou, mužem a dětmi...). Píšou Vám tu naopak lidé, kteří souhlasi s veřejnými nadávkami politikům, Ti chtějí něco tvrdit o omlouvání, kdo platil soudy o ponižujícím označení protisystémového politiika Tomia Okamury?

Nelíbí se mi sprostoty, které se šíří od politiků a také v mediích nebo i zde. Ale ty hranice základní slušnosti či zákonného jednání platí pro každého. Nebezpečí totality dneška vykukuje z nové ideologické morálky. Jaktože je soudně napadána poslankyně SPD za názor na rozvracení evropy pomocí nepřizpůsobivých migrantů (přirovnala je na faceb.k invazivním druhům rostlin...)?

2 0
možnosti
JL

Zeman na Hrad...Kdyby měl schopného konkurenta, nikdy by se tam nedostal, ale český národ nebyl schopen nikoho vygenerovat, tak tam sedí a kolem něj poskakují Minářové, Nejedlí a Ovčáčkové.

4 0
možnosti
MV

Zeman si ještě něco uvědomuje?.. Karma

13 0
možnosti
LJ

Vzpomínám si na omluvu, kterou Zeman pronesl na příkaz soudu někdy na konci 90. let." Omlouvám se, že jsem řekl, že X. Y. je blbec (nebo podobná nadávka). Osobně si však myslím, že blbec je." Vzbudilo to tekrát diskuze, soud odšel k závěru, že rozsudek je naplněn.

4 0
možnosti
Foto

Ono to má daleko horší důsledky. A tím je, že hlava státu kašle na zákony a rozsudky této země. Prostě - má je na háku. Zrovna hlava státu, která by měla úzkostně dbát na jejich dodržování. Což je vzkaz do podhradí - zkoušejte to taky, třeba to vyjde a lži a podvody vám třeba projdou.

Miloš Zeman se již nezmění, nelze očekávat nějaké pohnutí směrem k zvyklým slušnostem. Ale je třeba při výběru jeho nástupce zvažovat, jestli nám bude imponovat hulvát nebo slušný člověk.

21 0
možnosti

Bohužel je u nás spousta "ovčanů", kteří budou volit podle toho, co jim doporučí jejich guru Zeman. A o jeho představě příštího prezidenta si nedělám žádné iluze.

18 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

12 0
možnosti
AL

Ale moji milí, todle všechno jste věděli, už když jste si toho pána velkou většinou znovu zvolili. Když hrubost a neomalenost většině národa nevadí, tak si jiného prezidenta zatím nezaslouží. On je jen vzorek většinové populace.

5 0
možnosti
JS

Je to pro Vás možná smutné, ale v demokracii vládne většina, ne skupina těch, kteří se považují za elitu.

4 2
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik