Pane Klausi, jedině díky Vám a nemarťanům jsme stále ve srabu!

V dnešní debatě na Primě vyjádřil Václav Klaus svoji vizi o budoucím prezidentovi. Měl by jim být více Čech než Evropan s politickými zkušenostmi. Tuto vizi splňují pouze pánové Zeman a Topolánek.Ostatní kandidáti jsou Marťané.

Co jiného očekávat od člověka, jehož celá dlouhá politická kariéra je založena na morálním úpadku naší země, rozkradení majetku a zajištění vládnutí pomocí ostudné Opoziční smlouvy.

Za vládnutí jeho ODS se plně zviditelnili různí kmotři, lobbisté a mafiáni. Mirek Topolánek patří spolu s Dalíkem, Nejedlým, Zbytkem a mnoha dalšími patří k čelním představitelům protekčních obchodů.

Prezident by měl být především slušný člověk. Bez vazeb na různé podnikatelské kruhy s jejichž pomocí bohatne jen určitá skupina osob.  Jako odstrašující příklad může sloužit současný Hradní kancléř bez prověrky Vratislav Mynář,. Vlastní mimo jiné 125 pozemků, akcie Unipetrolu či Pražské teplárenské.Takový člověk platí Milošovu kampaň nekampaň.

To je jistě podle Václava Klause ten správný moloděc. Tak se mají využívat vládnoucí funkce, pochybné privatizace šité na míru s následným pohádkovým zbohatnutím

Tak takového prezidenta určitě na Hradě nechci. Budu rád za každého Marťana, který nás bude dobře reprezentovat a nebude veřejně lhát.

Zdroj:

https://www.lidovky.cz/milos-zeman-a-mirek-topolanek-jsou-v-mych-ocich-nemartanove-ostatni-kandidati-jsou-martani-gx0-/zpravy-domov.aspx?c=A180107_111143_ln_domov_ele

Autor: Vladimír Havránek | neděle 7.1.2018 15:15 | karma článku: 33,60 | přečteno: 1752x