Odpověď na blog p. Čermáka, žel nemá diskusi, tak musím takto...

Dnes jsem porušil jednu ze svých zásad. NIKDY, NIKDY, NIKDY neotvírat blog Libora Čermáka. Na druhé straně mi přečtení blogu přinesla mnohá obohacení. 

A například pan prezident Miloš Zeman je můj kůň, já jsem ho volil, jsem s jeho prací nadmíru spokojen a považuji ho za našeho nejlepšího prezidenta od 2. světové války.

Píšete, že vedete dětské kroužky. To také učíte děti, že lhát je normální? Pokud je na Hradě soudem uznaný a potvrzený lhář, který se nemusí omlouvat a jeho slovník je podobný dlaždičům je to podle mě ostuda nás všech. To je člověk, který při nástupu do funkce prohlásil, že chce spojit dolních 10 milionů? Ohýbá ústavu jako vrbové proutí a to máte opravdu pěkný vzor. S tím koněm mě napadá zcela jiné srovnání...

Demonstrace jsou proti výsledku svobodných voleb a tedy proti vůli českých lidí.A kdo si myslí něco jiného, neusiluje o nic jiného, než o státní převrat proti voličům i proti vůli lidu.

Tak to jsem se musel podívat do kalendáře, zda náhodou není rok 1950. To je prohlášení hodné Klémy a jeho spolusoudruhů.

Demonstrace nejsou proti výsledku voleb. Jsou o tom, co se děje v posledních týdnech. Den poté, co vyšlo najevo, že je zahájeno trestní stíhání Andreje Babiše, došlo k odvolání Ministra spravedlnosti. Bez vysvětlení. Nahradila jej ověřená a všehoschopná  Marie Benešová. To je v demokracii jistě běžné. Ještě, že byly rozpuštěny Lidové milice. To je ta pravá síla a ozbrojená pěst dělnické třídy. Ti by s těmi "křiklouny" z Václaváku jistě příkladně zatočili.

Není to už jen záležitost hrstky pražáků, kteří na chvilku opustili své šálky v kavárnách. Poslední demonstrace ukázala, že lidem není lhostejné, co se dnes v naší krásné republice děje. Na rozdíl od soudem potvrzeného lháře je slovník na demonstracích slušný.

Spíš mě děsí, že člověk, který zakazuje diskusi pracuje s dětmi a vštěpuje jim podobné bludy!

Autor: Vladimír Havránek | čtvrtek 6.6.2019 8:22 | karma článku: 37,33 | přečteno: 1996x