Ni hao!, prosím Vás co je s Jie Ťien-mingem? Nevíte, tak děkujeme, my letíme zpátky.

Tak asi probíhal rozhovor pánů Mynáře, Nejedlého a Jardy Tvrdíka s nižším zástupcem jižního kantonu na letišti v Pekingu. Mezi tím vydalo vedení CEFC prohlášení, že osoba tohoto jména nikdy ve společnosti nepracovala. Jen Filip ví

Snahou hradní delegace bylo objasnit kde se pan Jie nachází, zda je ještě naživu a jestli příp.může našemu panu prezidentovi z cely radit. To samozřejmě pokud má v pruhovaném oblečení volnější režim.

Situace v Číně ve nyní velmi politicky napjatá. Je dobře, že se tato trojice neptala přímo na sekretariátu.. Potom by by mohla být nezvěstná celá čtveřice.

V ní by byli 3 poradci našeho Miloše a Jarda, z jehož působení se v Ruzyni budou vzpamatovávat ještě hodně dlouho (myslím tím letiště).9

Na všech televizních kanálech jsou nyní v oblibě domácí kriminálky. Tady se nabízí jedna přímo ze života. Tři detektivové v neznámé zemi která má přes miliardu lidí hledá vlivnou osobu, jež zmizela ze světa. To by mohlo i na 5 - 6 dílů stačit. Avšak pokud by se ptali v každém 3. kantonu, mohlo by to vyjít i na několik let.

Lstivý soudruh Filip z KSČM zatím hodil do příkladné aktivity našich špionů vidle. Sešel se v Praze s delegací čínských komunistů a debatoval s nimi o CEFC. O tom co se dozvěděl, si nenechal jen pro sebe, ale pošeptal to jen našemu prezidentovi. Soudruh Filip závěry jednání uzavřel stylově :

"Jestli si CEFC nadělala problémy, ať si to řeší"! 

To nám to nové období pěkně začíná. Možná se ale při hledání Peroutkova článku někde objeví i schovaný soudruh Jie.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Havránek | pondělí 19.3.2018 15:25 | karma článku: 31,55 | přečteno: 1214x