Nejprve to byl pořad o vaření, dnes zbyl jen bulvár.

Myšlenka pořadu Prostřeno byla zajímavá. Lidé se těšili na nové recepty a odsuzovali ty, kteří nehráli úplně fair play. Postupem času reklamy začaly ukrajovat stále větší podíl kdysi oblíbeného pořadu a nyní je hlavní šokovat.

Jsou to asi 2 roky, kdy se synek který studuje v Praze do pořadu přihlásil. Když to doma sdělil, nastalo zděšení. Ano, připraví čaj, zvládne kávu v presovači a snad ještě špagety s kečupem. Pokrm, nad kterým by Ital zaplakal. Babička jej prosila, aby tam nechodil, neb to bude ostuda pro celou republiku. 

V posledním roce se z kdysi oblíbeného pořadu stala pěkná marškumpačka. V hlavní roli je snaha šokovat. Děti černé, žluté, bílé se v pořadu střídají a vaření začíná být na jednom z posledních míst. 

První velká kaňka pro produkci byl Kazma s jeho velice dobře připraveným předstíráním vzácné nemoci.

Podle odkazů následoval šílený Karel, nahá soutěžící a mnoho dalších vyšinutých jedinců.

Nyní soutěžící Pavel přidal do jídla marihuanu. Některým soutěžícím se udělalo špatně, práci měla i záchranka. Pavel je zdrcený, neb to myslel upřímně.

Dopadlo to jako vždy. Místo, aby soukromá televize pokračovala v dobře nastartovaném pořadu, bylo jí to málo. Chtěla více reklamy, více adrenalinu, více sledovanosti. Výsledek je opačný. Nenažranost má svoje hranice, a je škoda, když nikdo ze štábu neřekl, že tohle už je přes čáru.

Dopadlo to dobře, synek se nakonec odhlásil. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Havránek | středa 20.12.2017 22:56 | karma článku: 35,49 | přečteno: 1787x