Muslim v Paříži po vykouření marihuany zabil židovku a podle soudu není trestně odpovědný!

K události došlo před dvěma roky. Kobili Taoré recitoval verše z Koránu, opakovaně vzýval Allaha a ženu označil za démona. Při hádce vyhodil praktickou lékařku Halimiovou ze třetího patra. Ta na následky zranění zemřela.

Tři psychiatrické posudky se shodly, že Traoré netrpí žádnou duševní nemocí. Rozchází se však v názoru, zda je za svůj čin odpovědný.

Traoré vypověděl, že denně obvykle vykouřil 15 jointů. 

Dcera oběti uvedla, že vrah opakovaně na rodinu útočil a zavražděnou nazval špinavou židovkou.

Toho čeká pobyt na psychiatrické klinice, zařazení do programu na zvládání drogové závislosti, nebo PROPUŠTĚNÍ. 

Pokud k tomu dojde, nic mu nebrání vyvraždit ostatní členy rodiny.  Pomůže mu k tomu marihuana, neboť její užívání je, jak se zdá podle pařížského soudu polehčující okolnost.

Minulý týden byla uveřejněna zpráva, že mladí židé se necítí v Evropě bezpečně a téměř polovina z nich zvažuje emigraci.

Francouzské úřady evidovaly v minulém roce 541 antisemitských útoků.  Je to o 75% více než v roce 2017.

Pokud se nezmění přístup soudů a odpovědných orgánů nejen ve Francii, bude židovská komunita ve velkém ohrožení. Tento rozsudek jim na bezpečnosti rozhodně nepřidá.

Zdroj.https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-vrazda-smrt-antisemitismus-rasismus-muslim-zid-zidovka-napadeni-marihuana-konopi-trestni-odp.A190717_152159_zahranicni_dtt

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/antisemitismus-rasismus-zide-evropa-utoky-emigrace-mladi-lide-extremismus-islam-krajni-pravice-levic.A190709_130212_zahranicni_dtt

 

Autor: Vladimír Havránek | čtvrtek 18.7.2019 7:35 | karma článku: 45,39 | přečteno: 6499x