Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Akorát že se před tou nacvičenou narážkou trochu zasekl, než si vzpomněl, co vlastně chce říci. Ti dva na pásce si nemají, co vyčítat... Bohužel.

6 2
možnosti
Foto

A k tomu ješrtě ty brýle bez dioptrií, to je hrůza, co?

0 2
možnosti
Foto

Já si naopak myslím, že fair play kampaň a slušná diskuse zvyšují sance MZ. Už proto, že by Drahoš ztratil hlavní argument a v přímé konfrontaci bude mít vyhodu MZ. Přeci jen se jejich zkušenosti z politických diskusí nedají srovnávat.

4 2
možnosti
Foto

Naopak pokud se pan Drahoš neodchýlí od slušnosti je realné, že sebere i část hlasů zemanovi

3 3
možnosti
OK

O79t88a 33K25i87n79c

13. 1. 2018 20:20

Samozřejmě hledání špíny na profesora Drahoše od Zemanových příznivců či od Drahošových odpůrců se ještě dočkáme dost. Když nic nenajdou, tak si vymyslí.

9 2
možnosti
Foto

J80a11n 40R88ý72z31n49a18r

13. 1. 2018 20:04

Nejsem fanda p. Zemana, ale Drahoš je mnohem horší varianta než Miloš Zeman. V druhém kole volím Zemana.

14 8
možnosti
AR

Toto je zajímavé - http://forum24.cz/do-boje-s-jirim-drahosem-se-pustili-i-konspiracni-tepretici/ A s. Holotová tomu aktivně napomáhá. Proto je tam i uvedena!!

3 1
možnosti
Foto

O piklích soupeřů většinou dopředu mluví ti, kteří si nevěří. Ani hysterický antizemanovský povyk pražské kavárny jejím kandidátům jak vidět moc nepomohl. Prezident Zeman nechal mazaně semlít protikandidáty mezi sebou aniž by si s nimi vůbec špinil ruce. No a ve druhém kole budou lidé postaveni před volbu jestli je lépe mít za prezidenta aktivistického samorosta nebo ceremoniální loutku...Nejspíš vyhraje znovu Zeman ale mohl by si vzít z Drahoše něco z jeho slušnosti a solidnosti.

7 3
možnosti
JN

Pan Drahoš svou narážkou, slušně řečeno, šlápl vedle. Ve zmíněném filmu to byli rádcové dvou králů, kteří kuli pikle proti oběma.

On snad pan Drahoš podezírá někoho ze svého blízkého okolí, že se spolčil s Ovčáčkem?

7 3
možnosti
Foto

Vzal jste mi to z pera. Drahoš na Hrad !R^ [>-]EU

9 6
možnosti
JV

Myslím, že Drahoš neměl Zemana žádat o debatu, ale naopak mu vrátit jeho odmítání diskusí před prvním kolem. Měl využít téhle Zemanovy chyby a pořádně mu ji omlátit o hlavu.

I přes vítězství je to momentálně Zeman, který tahá za kratší konec provazu a je si toho dobře vědom - proto s diskusí tak ochotně souhlasil, potřebuje Drahoše co nejvíce zdiskreditovat, odradit co nejvíce jeho voličů a v debatě se mu to může docela dobře podařit. Zeman je stále vynikající rétor a myslím, že debatu tváří v tvář nad Drahošem vyhraje a to může misky vah vychýlit na jeho stranu.

Každopádně gratuluji panu Drahošovi k postupu do druhého kola a přestože jsem ho v tom prvním nevolil, ve druhém má můj hlas jistý.

7 10
možnosti
Foto

Ano, to je pravda. Zemanovy šance jsou v debatě větší, ale Drahoš to už prokoučoval.

Kdyby hned a na rovinu řekl: "Vzhledem k tomu, že MZ odmítal všechny debaty, odmítám dnes já debatu s ním".

A co se stane. Televize Prima uspořádá s Milošem Zemanem dva rozhovory. To ji zvýší sledovanost, Zemanovi to zvýší šance a Soukupovi se to už nějak vysvětlí.

7 3
možnosti
JB

J41a64n 33B21u34r77d70a

13. 1. 2018 17:10

Já bych si hrozně, ale hrozně přál, aby Drahoš prohlásil, že jej voliči musí hodnotit podle toho, co zatím v kampani řekl, a odmítal všechny pokusy hradního pána se s ním v debatě utkat ;-D

1 0
možnosti
Foto

To je "One Million Dollar Idea".

2 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik