Komentování sjezdového lyžování, aneb horor v ČT pokračuje.

Zlatá medaile Ester Ledecké na ZOH v super G byl jeden z největších sportovních zážitků. V protikladu bylo snad jen komentování Lucie Pešánové. Na zlaté jízdě nenechala nitku suchou. K dalšímu přenosu sjezdového lyžování 

 

jsem se dostal až dnes.

Zážitek z komentování zlaté jízdy na ZOH jsem popsal v blogu:

https://vladimirhavranek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=649635

Super G žen se dnes jel ve sluncem zalité Cortině ď Ampezzo a sliboval velký zážitek. Ten se však rozplynul po zjištění, že Lucie Pešánová zůstala expertem ČT a znovu "komentuje".Mám tento výraz v uvozovkách, neboť o žádné odborné komentování nejde.

"Vonnová končí, asi byla příčinou motivace, velká motivace až přemotivovanost". Za dalších 5 závodnic opět "Rakouská závodnice vypadla již ve třetí brance, příčinou byla asi přemotivovanost".

"Ester si jistě prošla trať i na videu a po jízdě závodnic před ní asi pošlu Ondrovi Bankovi nějakou mesič".

"Tato závodnice není žádná rychlice".

Všem závodnicím radila, že mají jet ideální stopu a dole to zabalit.

Zabalit by to měl někdo jiný. Jistě máme dostatek kvalitních bývalých závodníků, kteří nám sdělí něco i k chybám jež závodníci dělají. Takhle je to jen pouhé opisování toho, co všichni vidí,

Po sjezdovém lyžování následoval biatlon z Ruhpoldingu. Kdo z vás tyto závody sleduje, ví, že to je úplně jiná káva. Podobně jako boby, je komentování přesné, odborné a zajímavé.

Je škoda sledovat sjezdové lyžování bez zvuku.

Autor: Vladimír Havránek | neděle 20.1.2019 13:34 | karma článku: 45,68 | přečteno: 11026x