Kampaň, nekampaň, jen když jsem vidět!

Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran (strašná slovní kombinace), označil novou knihu prezidenta Zemana jako součást volební kampaně. Mluvčí Ovčáček neprodleně vydal prohlášení, že členové ÚPDNHPS prezidenta nenávidí.

Stovkám billboardů s podobiznou hlavy státu a vyobrazením jeho knihy nelze uniknout. Jsou všude.

Kolik celá kampaň stojí je jako vždy tajné. Rovněž březnový slib prezidenta. že kampaň nepovede, se ukazuje jako obyčejně nepravdivá. Je to krásný, již tradiční podfuk. Kampaň to samozřejmě je, ale nikdo to z okruhu prezidenta za ní nepovažuje. Je to jako když malé dítě slíbí, že nezbaští všechna cukroví v misce. Slib dodrží, ale zůstalo jen jediné.

Hlavním autorem titulu je Radim Panenka ze serveru Parlamentní listy. Ty jsou zdrojem doloženého zkreslování, či zamlčování objektivního zpravodajství.

Nejhorší je, že když se prezident delší dobu k ničemu nevyjadřuje, rostou mu preference a hrozí, že bude rozdělovat společnost další volební období.

V době, kdy obviněná osoba sestavuje vládu, mlátička z Národní má velkou šanci dohlížet na GIBS, je to další střípek skutečnosti, že doba, kdy jsme si rovni před zákonem ještě nenastala.

Autor: Vladimír Havránek | středa 20.12.2017 9:33 | karma článku: 18,85 | přečteno: 439x