Helenko Blesk je škvár, ale v tomhle měla kritička pravdu...

Helena Vondráčková (72) zažalovala vydavatele Blesku, společnost Czech News Center, jehož módní kritička loni v únoru napsala, že zpěvačka je za zenitem. Vondráčkovou to urazilo. Žádá omluvu a padesát tisíc korun.

Citace byla uveřejněna v článku, který vyšel v Blesku 5.2.2018. Módní kritička Františka Čížková v něm uvedla, že na plese za horentní ceny vystoupily zpěvačky za zenitem, Helena Vondráčková a Marie Rottrová.

Helenku znění urazilo a prohlásila, že není zpěvačka, která končí kariéru a nechce dále pracovat.

Ani Blesk., ani HV není můj šálek čaje. Leč kritička může napsat svůj názor, zvláště pokud je zpěvačce 72 let. Drtivé většiny zpěváků si vážím. Mnozí poznali, že je jejich čas a skončili relativně na vrcholu.

Letos se mi podařilo poslechnout si naživo Spiritual kvintet. Bylo to nádherné. V dubnu příštího roku pořádají 8 koncertů v Lucerně a jejich skvělá kariéra končí.

Soudy asi nemají co dělat. Vypadá to ale, že v posledních letech by Helenka s partnerem zaměstnala jeden okresní soud na plný úvazek.

Přeji jí hodně zdraví a myslím si, že je dávno za zenitem. Jen není v jejím okolí nikdo soudný, kdo by jí to řekl.

Zdroj: https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/helena-vondrackova-zpevacka-kariera-za-zenitem-bulvar-zaloba-soud.A191106_165753_domaci_iri

Autor: Vladimír Havránek | středa 27.11.2019 12:05 | karma článku: 41,67 | přečteno: 3355x