Diskuse

Ennsradweg

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Havranek, ja zasnu kolik km denne se necha najet, neni-li covek zatizeny vybavou. Ja jsem jezdival na cestovnim kole s nosici a nebyl jsem schopen urazit denne vice jak 150 km. A to jeste s vetrem v zadech !

0 0
možnosti

Je to dané hlavně počasím a skvělými cyklostezkami. Nechtěl jsem každý den najet tolik, ale prostě to "odsejpalo" a za Salcburkem jsem původně chtěl ještě přespat. S tímto krásným městem však končí hory a tak dojet do Pasova bylo to nejlepší řešení. Příští rok se chci k Dachsteinu vrátit, a přejet na Salzkammergut radweg.

0 0
možnosti

J48a11r97a 34R70a72n94k

24. 10. 2015 5:27

:-)mate karmu, ale neco mi zde "nestimuje", pisete Sant Gallen ve Styrsku....nespletl jste se? Chodila jsem do skoly a zila v St. Gallen ve Svycarsku a dokonce tam maji muslicky na cestach a chodnicich....jako na St. Jakobsweg=Camino Santiago de Compostela a dokonce jsem pri posledni navsteve, kdyz jsem ukazovala kanadskemu kamaradovi muj druhy domov, nasli jsme v Appenzellu i "albergue" pro pilgrimy, kde se da za celkem maly poplatek spat, vetsinou levnejsi, nez hostely.

Pokud se rozhodnete nekdy s rodinou delat prima dovolenou a dobre organizovanou diky kniham a mapam.....na kolech, tak Vam vrele doporucuji Camino, ja ho sice sla pesky, ale mam i spoustu novch pratel, kteri to delali na kolech.

0 0
možnosti

Zdravím, nespletl. je to malé městečko ve Štýrsku na jehož konci je středověký hrad. Posílám odkaz:

http://www.alpy.net/informace/kde-je-sankt-gallen-na-mape.php

Také stojí za návštěvu i oblast kolem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik