ČT je skvělá, kdo chce, najde si v ní co má rád!

Stalo se módou nadávat na ČT. Ten či jiný program je nevyvážený, straní modrému ptákovi, jindy zase třešničkám či tomu na něhož má každý důležitý kandidát telefon. Celé je to podporováno kritikou čelního představitele státu.

Když si člověk uvědomí a chvilku (delší čas se to opravdu nedá) sleduje TV Barrandov, jen nevěřícně zírá kam až se dá zajít. To je skutečné televizní mytí hlav a osoba pana Soukupa je toho zárukou. Stačí si jen pustit záznamy z "nestranných" diskusí před prezidentskou volbou.

ČT je rozmanitá. Na ČT 2 jsou k vidění velice zajímavé filmy či skvělé severské kriminální seriály. Dokumenty o přírodě jsou rozmanité a např. sledování jednotlivých zemí či oblastí z výšky je opravdu zajímavé a přínosné. 

ČT art občas zprostředkuje nádherná vystoupení ze světových operních pódií.

Jen sport prohrává na celé čáře. Synek se svojí dívkou jsou již 2 a půl měsíce v Jižní Americe.

Dnes ráno jsme si psali na Whatts Appu a mezi zprávami jsem mu psal, že začala LM a zápas Liverpool - PSG byl asi zajímavý zápas. Synek odepsal, že cestou na Machu Picchu, kam večer došli, se zastavili v místní hospůdce a viděl během popíjení kávy 2 góly z tohoto zápasu!

Cestou na posvátnou horu potkali mnoho našich krajanů a je moc dobře, že objevujeme i tyto kdysi nedostupné končiny. Pokud se někomu stýská po zákazech, výjezdních doložkách i mnohahodinových frontách na hranicích, doporučil bych mu Venezuelu. V této kdysi nejbohatší zemi Jižní Ameriky, (ještě před 18 ti lety) je již socialismus téměř na prahu vítězství. Škoda jen, že 2 a půl milionu venezuelanů to sleduje již z okolních zemí, neboť hladomor je špatný společník. Na fotce k blogu jsou právě tito občané kteří utíkají do Ekvádoru, či dalších zemí.

;To, co je ve světě již dávno běžné nyní našlo cestu i k nám. Kdo chce sledovat zajímavé zápasy naší ligy či pohárové Evropy, zaplatí si některou nabídku díky níž je může sledovat.

Za to ale ČT až tolik nemůže a za mě je vysílání vyvážené a rozmanité!

Autor: Vladimír Havránek | středa 19.9.2018 10:11 | karma článku: 23,00 | přečteno: 838x