Čestný kandidát diskutuje, zbabělec pošle podržtašku!

Pokud současná hlava státu není ze zdravotních důvodů schopná hodinové diskuse, nebylo by žádoucí to veřejně přiznat? Vylepení plakátů se starou fotkou nepředstavuje čestný boj všech prezidentských kandidátů. 

Zdravotní stav je údajně stejný, jako když prezident nastupoval do funkce. Obrázky z posledních událostí tomu nenasvědčují. Strhaná tvář, těžko koordinovaná chůze a neschopnost stát rovně bez podpírání pomocí členů ochranky svědčí o něčem jiném.

Poslat místo sebe na diskusi prezidentských kandidátů Pucfleka je urážkou všech ostatních. Ovčáčkovo chování ve funkci mluvčího občas naznačuje, že máme prezidenty 2. To se však dá léčit a věřím, že nebude trvat dlouho a jeho místo bude úplně jinde než na Hradě.Chápu, že pro prezidentovy příznivce Miloš Zeman vždy byl, je a bude Jura. Ten by se ale choval jinak. Nebo je to tím, že před časem prohlásil, že na protikandidáty útočit nebude a ví, že toho v debatě není schopen.

Soudem usvědčený lhář, který není schopen omluvy končí své působení jako zbabělec. Nebo se chcete dívat na jeho trápení a schovávání se na Hradě ještě dalších 5 let?

Netušil jsem, že hra Václava Havla Odcházení bude mít tak brzké pokračování.

Autor: Vladimír Havránek | čtvrtek 28.12.2017 18:45 | karma článku: 35,87 | přečteno: 1442x