Česká televize, dosud jsem vás hájil, ale takhle NE!

Dosud jsem byl s Českou televizi spokojen. To, co včera předvedla, byla i pro mě silná káva. Rázem jsou smazány a zapomenuty skvělé dokumenty či filmy na ČT2 či na ČT Art.

Včera se hrálo 24 zápasů Evropské ligy ve fotbale. Dohromady v nich bylo vstřeleno 56 gólů. To dává slušný průměr 2,33 gólu na jeden zápas.

Branky se dočkali diváci na 23 stadionech. V Bratislavě sice jen děti, neboť dospělí mají vstup zakázán pro předešlé výtržnosti.

Jediný zápas skončil bez branek. Bylo to utkání mezi PSV Eindhoven a LASK Linec. A právě ten si Česká televize vybrala!

Marně burcoval Jaromír Bosák diváky statistikami a velkém počtu vstřelených branek obou týmů v posledních zápasech.

Skutečný odborník znal výsledek již dávno před zápasem. Nizozemsko má nejvyšší horu na hranicích s Belgií a SRN. Je to Valserburg a měří 322 metrů. Naproti tomu rakouský Grossglockner dosahuje nadmořské výšky 3798 metrů.

Z toho jasně vyplývá, že hráči obou týmů setrvávali každý v jiném pásmu a nemohlo dojít ani k šanci, natož ke vstřelení gólu.

Celá situace je o to smutnější, že v dresu domácích hrál český obránce Michal Sadílek.

Žel, nebyl to zdaleka první přehmat ČT a pomalu začínám naslouchat dobře míněným radám Vítěslava Jandáka.

Řešení se přímo nabízí. Jaromír Soukup, odborník, který moderuje, hraje, a není snad profese kterou by neuměl. A co je hlavní, témata hned rozebírá a vlastně vám ušetří mnoho času. Rovnou sdělí, jaký máte mít názor! To v dnešní uspěchané době není vůbec k zahození.

Užijte si 3 dny volna a neberte všechno tak vážně.

Autor: Vladimír Havránek | pátek 25.10.2019 10:15 | karma článku: 25,13 | přečteno: 3246x