Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P20e73t89r 59B83u56r40i11a68n

26. 1. 2021 20:30

Řeknu vám co mě na té kauze děsí nejvíc.

To, že krajský policejní ředitel potvrdil Bendemu účast na soukromé párty a hned po zaklapnutí notebooku jednal s náčelníky policejních okrsků o tom, kterak tvrdě a nekompromisně mají vyhledávat a postihovat každou otevřenou hospodu dne D, dne protestní akce Chcípl pes. Že sám podepsal organizační příkaz k takové akci. Posílení hlídek, auta navíc do terénu a nakonec naplánoval i tiskovku, kde se bdělostí policie hodlal pochlubit.

Že v době, kdy v kruhu spřátelených papalášů popíjel za hurónského smíchu v restauraci, zvedl párkrát telefon a optal se svých podřízených jak to jde, a kolik té chamradě už pochytali. Z toho jde fakt mráz po zádech.

6 0
možnosti
PC

Ano, přesně podle rčení "Co je dovoleno Bohovi, není dovoleno volovi.":-/

Už dávno je vidět, jak se nám drze smějí do k*ichtu a užívají si pocitu moci "vyvolených" nad ostatními lidmi, kteří jsou pro ně jen obyčejným plebsem. Celý covid mají na háku a sami nevěří tomu, co oficiálně vyřvávají a čím nás už skoro rok šikanují.

2 0
možnosti
LB

Karma. Tady je zřejmé, jak se skutečně považují za nedotknutelné, za stojící nad ostatními, a tomu odpovídají i jejich výmluvy pramenící z pocitu, že oni, výjimeční, si něco takového přece mohou dovolit, protože dělají něco důležitého.

0 0
možnosti
JR

J31a67n 25R48á97ž

26. 1. 2021 14:52

R^

K tomu: Pitomec se pozná podle toho, že na pitomost, kterou provede, má stejně pitomou výmluvu.

10 0
možnosti
ZD

Pobavilo a dost!

0 0
možnosti
Foto

On nám o tom JYRKA určitě napíše něco mouder v jeho příštím blogu. A přiloží i účetní uzávěrku, na které s oslavencem pracovali.

6 0
možnosti

Tak ono "porazit" sílu zvyku zřejmě není jen tak. A on ví, co je to žít v RáJi. Tak dlouho obcházel podniky kvůli účetnictví, až si koupil oblek od Bosse. A kdo na to má?

0 0
možnosti