Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

11, 5 mega, to jsou starosti. Politici z ODS si bez půjček pořizovali byty ve Špindlu za 14 mega a nikomu to nepřišlo divné. Jo to byl rok 2008. Docela by mě zajímalo, jestli si fakt všichni myslí, že premiéři postupovali pro menší (finančně) kauzy, nebo proto , že věděli, že se provalí větší nejasnosti viz zbohatnutí Grosse.

0 4
možnosti
Foto

Na rozpravě kolem bývalého ministra vnitra a premiéra je znát prostoduchost a bezmezná důvěra médiím. Komu není shůry dáno.....

0 0
možnosti

Bude mít pan exmin ještě pořádnou honičku. Nějaký dobře placený místo ale dostane, zadnej strach

2 0
možnosti

J20i95ř40í 81F63o57g24e39l

2. 3. 2020 13:26

Drobné Stanislava Grosse? Hodně hloupé přirovnání.

Nebo jste takový realitní a finanční mág, abyste pořídil akcie za 70 milionů, byt na Barrandově, nemovitost na okraji Prahy a nemovitost na Floridě?

2 2
možnosti

divate se na to z pozice: po bitve kazdy generalem...

Kdyz Gross rezignoval, tak o tom prani penez pres akcie jeste dlouho nebylo vidu ani slechu. Gross opravdu rezignoval kvuli cca jednomu nevysvetlenemu milionu na byt.

11 1
možnosti

Na tehdejší Grossovu dobu z dnešního hlediska to byly drobné, tenkrát ne...

0 1
možnosti

... ale omluva to není, že?

2 0
možnosti
Foto

Známe jenom to, co nám politici s médii předhodí jak já před chvíli vrabcům ze stolu smetené drobky. Vrabci sotva tuší, že pochází z velkého bochníku chleba a pokládají to ode mne za vrchol štědrosti. To samé bylo podle mne s Grossem, budiž mu země lehká a nebe milostivo. Mezi ním a ještě mocnějšími došlo k dohodě, že na něj prásknou jen ty pochybné prachy na byt a po takto vynuceném odstoupení mu dovolili zlegalizovat kolečkem s akciemi minimálně stonásobně vyšší sumu. Proto by měli být politici jen samí miliardáři. Ne, že by proto byli charakterní a nepodplatitelní. Eventuální úplatek by však musel být ve stovkách milionů, aby se odhodlali kvůli němu riskovat poškození pověsti a ztrátu pozice a co by to muselo být za zakázku.

1 1
možnosti
Foto

V případu Grosse rozhodně nešlo o nějaké drobné z igelitky. Podívejte se např. na tehdejší akcie Moravia Energo......

1 6
možnosti

akce Moravia Energo byla hooooodne dlouho po rezignaci, nemely na rezignaci vubec vliv.

5 2
možnosti

Podle verejnych zdroju to NEOZNAMIL. Napsal SMS sefovi cuckaru a ten mu rekl, ze to ma oznamit. PRAVNIK Kremlik NETUSI, ze ma oznamovaci povinnost.

5 0
možnosti
Foto

Mohl být překvapen, pokud nevěděl, odkud "vítr fouká"

0 0
možnosti
Foto

Pan exministr dopravy /za ANO/ se řídí univerzálním, osvědčeným heslem doktora Plzáka: Zatloukat, zatloukat, zatloukat!!! ;-O

1 0
možnosti
Foto

Znám i mazané hlupáky, ale Kremlík je primitivní hlupák. Tvrdit, že si půjčil 8 milionů od rodičů, kteří jsou rádi, že vyjdou s penzí:-/. Projevuje se, že je těžké najít v Česku poctivého politika. Po Listopadu se tady ujaly mafiánské metody a ty vymést je stejně těžké jako vykydat Augiášův chlév.

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik