Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

Asi to nebyla jenom chřipka, co na to pan doktor????????

0 0
možnosti
Foto

není to ani vtipné, ani pravdivé

3 0
možnosti
Foto

Ironie dobrá jen to násobení vám nějak nejde ;-)

1 0
možnosti
MF

Asi jsem nepochopila autora, ale když ušetříte měsíčně 60,- Kč tak krát 12 měsíců (což je podle mého jeden rok), ušetřil jste 720,- Kč, ve článku 1320,-. :-)Má hlava je včelín!

2 0
možnosti
MP

Med prodáváme hluboko pod cenou, protože zatím nemáme "síť" odběratelů. Cena 200Kč je možná docela zajímavá pro Rakušany, ale pro tuzemské zájemce je příliš vysoká. Na druhé straně - med v supermarketech "ze zemí EU a mimo EU" je už na 120Kč. Lidi by chtěli akátový nebo "lesní" a ještě za nízkou cenu, jenže ono to prostě nejde - do akátu nám u třetí rok přišlo deštivé počasí a v lese to snad konečně vyjde letos. Výkupci letos nabízí dokonce 9OKč/kg (a to se s tím nemusíte stáčet do sklenic nebo pastovat), jenže včelaři nemají moc co nabídnout. Musí si nechat zásoby pro své věrné odběratele. Jo, včelaření mnohdy není žádný "med";-).

1 0
možnosti
Foto

Loni jsem nakupoval asi 30 kg medu za 90,- Kč/kg. A to už se říkalo tenkrát, že rentabilní cena pro včelaře je kolem 160,-. Asi jak kterého včelaře. Letos mi ještě zásoba vystačí, jsem zvědav kam se pohnou ceny za rok.

0 0
možnosti
MK

;-D Zdravím včelaře nebo antilékárníky!;-D

0 0
možnosti

No to je ale nesmysl. U včelaře kupuji med do 150,- kč a nemám s tím problém. Medu nic nechybí a potravinové doplňky nepotřebuji. Co to máte za šílené včelaře v okolí?

2 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1864x
Když jsem jako kluk na něco nadával, babička mi říkala "Mlč, co jsi udělal pro to, aby to bylo lepší!". A měla pravdu. Tak teď radši něco dělám, i když to není dokonalé.

Seznam rubrik