Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VG

Včera přišel jeden světaznalý důchodce, podíval se na sklenici se zkrystalizovaným medem a zeptal se " Co do toho medu přidáváte, že je tak bílý a tak tuhý?" A myslel to zcela vážně ... Všeobecná osvěta je velmi malá, Svaz má plno jiných problémů pomalu s vlastní existencí, projekt Bez medu to nejde se nějak k běžným lidem patrně nedostal ... proto se snažím psát články alespoň na blog a občas do regionálních novin

0 0
možnosti
MP

Dělám mezi svými odběratele osvětu ve prospěch pastovaného medu, co mi síly stačí. V obchodě totiž takový med není, někteří lidé jak už jsou zvyklí, že do všeho se něco "chytrého" přimíchává (aby to nehrudkovatělo, aby to dlouho vydrželo atd.), tak se ptají, co se do toho medu přidává, aby byl krémovitý. Nejedna odběratelka ho už začala dokonce vyžadovat a preferovat, protože dětem neteče po krajíci a nejsou upatlané. Jiná říkala, že děti-školáci dřív med nejedly, protože se buď upatlaly, nebo ho musely pracně dolovat ze sklenice a stejně nešel natřít.

1 0
možnosti
PN

P12e37t55r 18N11ě59m13e91c

25. 8. 2015 8:04

Já se domnívám, že toto snad ještě většina lidí ví.

0 0
možnosti
MP
JB

J79a21n 56B69u42r62i59a98n

25. 8. 2015 7:30

Potvrzuji, je to prostě tak, jak autor píše.

3 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1866x
Když jsem jako kluk na něco nadával, babička mi říkala "Mlč, co jsi udělal pro to, aby to bylo lepší!". A měla pravdu. Tak teď radši něco dělám, i když to není dokonalé.

Seznam rubrik