Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D77a82v66i78d 49H92o27l36e11c

15. 9. 2015 10:56

svaz průmyslu nabízí pro imigranty 5000 pracovních míst. Co kdyby je nabídli cikánům?

2 0
možnosti

No, většina běženců si uvědomí, že nalítli.

Menšina se podle mně naštve na nějaké Evropany, kteří jim kradou ty slibované "pečené holuby do huby", kteří přece "storprocentně někde v Evrpopě" jsou  Ta menšina bude podporována Islámským státem a podobnými teroristy.

Přesto to vidím jako lepší řešení, když ty problémy vykvasí teď hned. Než když se příslušní skrytí teroristé u nás v Evropě 5 - 10 let zabydlí, rozhlídnou, najdou citlivá místa a teprve potom udeří.

Nebo za takových 20 let až ti potomci imigrantů, kteří budou v takové siruaci, že nanajdou slušnou práci a budou odsouzeni živořit v ghettech do konce života, se naštvou a obsadí příslušné městské čtvrti, kde žijí. Ty už nebude kde odvézt, protože to už budou Evropani.

1 0
možnosti

Jen drobnou poznámku: problém vykvasil již před léty a bojovníci z IS jsou už v Evropě.

4 0
možnosti

P70e66t86r 23K13ř71í68ž

15. 9. 2015 8:40

Pěkně a kompaktně napsáno. Karmu i za ty "opancéřované vlaky". To myslím ještě nikoho nenapadlo. Pokud každého imigranta k vláčku navíc přikováme dlouhým řetězem, integrace bude zajištěna :)

3 0
možnosti
Foto

Běženci si uvědomí, že nalítli. Nikoli Merkelové, ta udělala chybu, "namazala si  jen větší krajíc, než může sníst". Nalítli  těm, co jim jejich exodus líčili v růžových barvách, těm co se na jejich neštěstí nehorázně obohacují. Problémy se řeší až v hodině dvanácté - kde byli  všichni studovaní světoví prognostici? Každý člověk někdy nalítl, naše země "nalítla" na pěkné a propagandistické řeči mnohokrát. A odnesl to vždy občan. Je smutné, co se dnes děje, je mi těch skutečných nešťastných imigrantů z válkou devastovaných zemí  líto, ale těch, co se k nim jen tak  přidali, "utíkají za lepším", mi líto není... Rv:-/

5 0
možnosti

A co když jsme naopak nalítli my. Běženci si tady budou dělat co se jim zlíbí, protože pochopili že to zde jde. Představte si třeba že stejně jako vzali útokem hranice vezmou útokem nějaký supermárket. Prostě pokud jsme tolerantní a někdo to zjistí tak je s námi ámen. Oni to už evidentně zjistili.

3 0
možnosti

Ono to tak bude muset být. Ale nevěřím, že by to šlo v poklidu a i když se to nakonec povede, je jasné koho budou ti nepřijatí obviňovat a nenávidět. Plus chudoba, do které se uvrhli, to bude jeden rrrrradikál vedle druhého.

0 0
možnosti

Tyto otázky si klademe mnozí a od těch "hybatelů" ani náznaky odpovědí, ani náznaky řešení. Tudíž, nedá se jim věřit. Jestli Němci jsou tak disciplinovaní, že srazí kufry a neptají se, tak doufám, že my a ostatní východoevropské země se ptát budeme. My jsme už nalítli, a to vícekrát. Věřili jsme spojencům, pak Mnichov. Věřili jsme osvoboditelům, pak "bratrská pomoc" a normalizace. Věřili jsme "sametu" a ono předání moci, korupce a rozkrádačky. Myslím, že to stačilo.

Tím, že nám nedávají odpovědi, to je vlastně taky čitelná odpověď.

4 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Když jsem jako kluk na něco nadával, babička mi říkala "Mlč, co jsi udělal pro to, aby to bylo lepší!". A měla pravdu. Tak teď radši něco dělám, i když to není dokonalé.

Seznam rubrik