Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

7. 10. 2009 13:10
AHA

Útok na konkurenční stranu. Váš blog je předzvěstí dnešní tiskovky (na níž Svoboda o kampani TOPky mluvil pravdu - jak správný křesťan (tedy ten lidovecký).

0 0
možnosti
Ž

Žampach

6. 10. 2009 22:44
Jak to udělat

aby se politická moc nenakupovala za špinavé peníze? Co tak stranám omezit výdaje, nepovolit bilbordy a spravedlivě jim vymezit čas v médiích. Že to v pseudodemokracii je nemyslitelné? Tak pak alespoň trochu myslet po vzoru autora článku, snažit se odhalit, kdo je kdo a neotvírat alespoň těm nejžravějším kozlům dvírka do zahrady.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

6. 10. 2009 22:32
Nevidím žádný důvod....

Nevidím žádný důvod, proč bych měl já, nestraník, platit ze svých daní příspěvek kterékoliv straně. Ať za hlas (proč já - blbec chodím volit!), tak za křeslo.

Mimochodem: současná výše příspěvku je jedním z prvních políčků (tedy - pořádných facek) politiků Ústavnímu soudu: Když ústavní soud zrušil v zákoně výši příspěvku - 1 milión Kš -  jako nemravně vysokou, banda zákonodárců "napříč politickým spektrem" zcela jednotně (jako jeden člověk /kdysi se říkalo jeden muž, ale píši v rámci polit. korektnosti/) si odhlasovala výši příspěvku 900 tisíc. A to ještě diskutovala o možnosti 990 tisíc (ÚS uváděl kolem 500 tisíc).

Takže snížení příspěvku na cca půl miliónu by alespoň naplnilo smysl výroku ÚS.

Přestaňte myslet na mamon a myslete více na morálku (zde naplnění rozhodnutí ÚS). Třeba budete mít větší úspěch. U sponzorů i voličů.

Mimochodem: nehodilo by se ušetřených cca 150 miliónů na některé vámi propagované projekty. Když už máme ty balíčky.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

6. 10. 2009 15:53
nedal

bych jim nikomu nic - vyzirkam! Stejne si uz nakradli dost (a Kalosek na MO nejvice)!!

0 0
možnosti
D

důchodce

6. 10. 2009 13:09
nevím sice pane autore

které partaje jste členem. Zato je mi zcela jasné, že vámi popisované jevy a skutečnosti, se vás a vašich soukmenovců absolutně netýká. Jak by také mohlo. Vždyť zrovna namátkou-parkovací systém tam v HK máte naprosto vyjímečný. Takový fér a pro lidi, což?

0 0
možnosti
JV

jafava

6. 10. 2009 12:33
Zrušit platy poslanců, to je skvělý nápad!

Když strany dostávají takové peníze za mandát, tak by mohly z této částky vyplácet mzdu svým poslancům, a to ve výši závislé na poslancově hodnocení jeho voliči. Trochu by se ušetřilo, hledáme přece rezervy, a strany by si musely pořádně rozmyslet, zda budou voliče obtěžovat nechutnými volebními kampaněmi, které evidentně značně zatěžují státní rozpočet. To se to stranám rozhazuje, když jim na to přispíváme! Taky by, konec konců, nemuselo být 200 poslanců ve sněmovně a 81 senátorů v senátu. Proč kvantitu, když kvalita by prospěla našemu státu více. Takhle naši volení většinou jen planě žvaní a než dojde na všechny, jsou zase už nové volby. V našem malém státě by stačilo 51 poslanců a 20 nebo 21 senátorů. Musely by to být kvalitní osobnosti, kterým opravdu jde o blaho občanů tohoto státu a ne stádo lehkoživků hrabající do svých kapes.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

6. 10. 2009 12:11
Jejda

... potrefená husa se ozvala. Financování politických stran jde i jinak, stačí se rozhlédnout po světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 999x
Do politiky jsem vstoupil v roce 1990.

V současnosti jsem zastupitelem (KDU-ČSL) a neuvolněným předsedou kontrolního výboru Královéhradeckého kraje.

www.derner.cz

www.facebook.com/DernerVladimir

https://twitter.com/DernerVladimir

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky