Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alex hart

2. 10. 2009 16:07
Záměrné oblbování národa -1-

No máte pravdu, voni v novinách píšou příšerný sra.č.ky. Ale zajímavý je, že top lidi čtou, a že to furt kupujou. Ono je to má asi dvě příčiny.

Jedna skupina lidí ty noviny čte, aby neztrácela přehled. Takže chtě nechtě občas čte, nebo aspoň zhruba "skenuje" i ty příšerný kraviny, co tam tisknou.

Druhá skupina lidí, je vděčná za jakoukoliv senzaci. Čím blbější, tím je to pro ně zajímavější. Opravdu nechápu, že někoho zajímají tyhle drby z Blesku, Aha, a podobných médií. Ještě horší jsou pak časopisy pro ženy. Kdybych byl ženou, tak je asi zažaluju za to, že mě považují za debila, který všechno sbaští.

A třetí skupinou, jsou redaktoři, kteří píšou články a pořádně ani neznají danou problematiku. Ty by měli kastrovat (včetně redaktorek), aby tuhle tupost a idiocii nemohli-(y) už dále šířit. Mám ale neblahý dojem, že totální oblbování národa, až do úplné apatie je cílem současných médií.

0 0
možnosti
AH

alex hart

2. 10. 2009 16:10
Záměrné oblbování národa -2-

Ruku v ruce s tím totiž probíhá s postupným zadlužováním státu potažmo s ožebračováním budoucích generací.

Z logiky věci tedy plyne, že je tedy zřejmě navýsost žádoucí, aby v době, kdy nám tu už nebude patřit vůbec nic, tu zůstali jen úplní vypatlanci, se kterými se dobře manipuluje a kteří se nebudou ani moc bránit (třeba exekucím majetku). Už teď si v tomto ohledu necháme líbit hodně. Máme se sica zatím docela dobře, ale asi tak jako prasata na výkrmu. Sežereme kde co, a vůbec nekoukáme na to, co nás čeká. 

0 0
možnosti
HN

handour

2. 10. 2009 14:54
No škoda, že

je Blažek na kluky...ale stejně bych se ráda mrkla;-);-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1442x
Antropolog, kterému není nic lidského cizí. Učím biologickou antropologii a etologii člověka na Fakultě filozofické ZČU v Plzni. Mám různé (i kulturní) zájmy, leč nějak začínám stárnout a nestíhám.