Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Tak zvracejte, paní, to vám nikdo nezakazuje :)

0 1
možnosti
DZ

Psaní pravdy není zvracení, soudruhu Rv

2 0
možnosti
RB

Člověk by skoro čekal, že když i tuzemští potentáti se navenek rádi nechávají slyšet, že uprchlíky nechtějí, tak i veřejnoprávní média budou zpívat tuhle písničku, ale asi je má v hrsti někdo úplně jinej.

0 0
možnosti
AS

A85l11e26š 21S68z43a87b76ó

14. 9. 2015 13:19

Zpravodajství

Jeho úkolem je zpravit veřejnost o nějaké události, která se stala (nestala) nebo stane (nestane). Stojí na informacích a faktech. Ve zpravodajství se nesmí vyskytnout hodnocení nebo názor na danou událost, zpráva má být objektivní.

Mezi hlavní rysy objektivity patří:

zachování neutrality ve vztahu k předmětu zpravodajství (tzn. vyloučit subjektivní pohled nebo osobní zaujetí),

absence stranění (tzn. nestavět se na ničí stranu a zdržet se jakékoliv předpojatosti),

zachování přesnosti, relevance, úplnosti.

TOTO ZCELA IGNORUJÍ VŠECHNY NAŠE TV  i VŠECHNY NOVINY 

nyní jde jen o to jestli ta zpravodajství jsou taková jaká jsou jen díky neodbornosti t a zaujatosti těch jednotlivých zpravodajců a nebo jestli to tak mají nařízeno 

za mě !!!!!! (opravdu jen za mě) demokracie tady pěkně brečí

3 0
možnosti
VH

Na vaši řečnickou otázku (první věta): Převzaly to z bolševického tisku, projevů a chování bolševických prominentů.

2 0
možnosti
KV

Vše zminěné jsem viděl. Musím souhlasit s autokou blogu.

Karma. R^

23 1
možnosti
TH

To video s Merkelovou je kde?

0 0
možnosti
JF

J20a11n 49F65r33o89l98í15k

7. 9. 2015 14:19

Pokud berete za většinu 60% voličů ČSSD, KSČ a ANO pak máte celkem pravdu.

3 9
možnosti
PK

P45e62t36r 33K77ř31í82ž

7. 9. 2015 13:32

Samozřejmě karma. A pro případ, že si ještě někdo nepřečetl text reportérky, která se pohybovala několik dnů na Balkáně mezi imigranty, uvádím níže odkaz. Evropo, sbohem. 

http://pravyprostor.cz/imigrant-o-dobrovolnicich-rozdavajicich-humanitarni-pomoc-blaznive-stareny-jak-to-ze-vas-muzi-pousti-samotne-z-domu/

19 1
možnosti
MD

Tak co se mnohdy nestihlo za 'komunistu' dohani se dnes. Tu a tam a za chvili pomalu vsude, nutno uznat, ze to byli bridilove. Dovolte, abych vam vyslovil uprimnou soustrast ze sledovani CT.

2 1
možnosti
MM

A sakra, já tam četl o Nově, že bych něco přehlíd?

0 0
možnosti
KC

TV nesleduju právě kvůli nesmyslům, kterými lidem pomáhá zabít čas a od těchto starostí jsem tak odbřemeněn. Na internetu si najdu, co potřebuju a TV si může klidně plácat dál, dokud bude někdo ochoten blbinky sledovat.

3 0
možnosti
Foto

Napsala jste to správně, každý si "vygůgluje" informaci jakou potřebuje. Smutné je, že tolik lidí potřebuje vidět to, co popisujete. Pokud chcete informaci autentickou, navštivte v Turecku utečenecký tábor (nebo uvěřte nezaujatým lidem, kteří vám z něho přinesou reportáž). Najdete tam všechno. 

Vždy mě v takové situaci napadne, jak dokážeme být sprostí nesnášenlivý a zlí z tak malicherných důvodů, jako je pomalý rozjezd na zelenou a předpokládáme civilizované chování od lidí, kteří jsou v situaci, kterou si neumíte představit ani v tom nejhorším snu.

14 8
možnosti
MD

Az budou nejaky casek ve stejne situaci jako my, i my jsme si tu zazili valky, z kterych navic nebylo kam uteci, budou stejni a mozna horsi jako my. Takze byt vami, zustal bych nohama na zemi. Zvlaste, kdyz jejich stav nemame na svedomi a ten kdo ANO, dela mrtveho brouka.

6 0
možnosti