Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zvlaste kdyz je dnes kazdy Cech, vse je ceske, mame tady ted to "Cesko" atd.  Kdyz tedy chcete byt antinacionalisti proc stale Cesi lpi na Morave a Slezsku jakozto jim podrizene zemi?  Neni to snad nacionalisticke?  Vzdyt od 19. stoleti o to usilovali a dodnes nechteji pustit!  Jazyk take neni to nejdulezitejsi a nemusi vzdy urcovat zemi.  Jazyk se meni, nekdy je v zemi hned nekolik jazyku, takze cesky jazyk neni az tak horky. Duklad se drive vzdy daval na svoji zemi - Cechy, Morava, Slezsko..  Nejsme vsichni Cesi, jsme take Moravane a Slezane a je nacase od Cechu, aby toto zacali respektovat!!

0 0
možnosti

Když máte potřebu už takhle malý stát ještě dělit tak se omlouvám , jsem Slezanka ;-D8-o

1 0
možnosti

Vlastenectví teprve přijde do mody, až se budeme jmenovat místo České republiky- Oblast či Krajina Česká. Pak bude největší megahit začátek naší hymny. Ale to už bude pozdě...

1 0
možnosti

J54a90n 22Z18a33j24a55c

31. 3. 2014 12:07

A proč se teda nenaučíte pořádně česky?

2 0
možnosti

Advocatus Diaboli: Vlastenectví = politický směr a ideologie vycházející z přesvědčení o výjimečnosti a zpravidla i nadřazenosti STATNIHO UTVARU jehož jsem občanem ?

1 1
možnosti

To ale pisete o nacionalismu, ne o vlastenectvi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik