Tenhle hnus si platíme z poplatků za TV ?!

Ještě před pár lety jsem věřila, že Čt je stanice veřejnoprávní , tudíž objektivní...

Jak hluboce jsem se mýlila! Dlouho jsem dokázala mlčet , dokázala jsem překousnout, dehonestaci Tomio Okamury a nejen jeho ale každého, kdo jakkoli vybočoval z řady.

  Kdysi jsem měla ráda pořad Otázky Václava Moravce. Ani to už neplatí!

  Ovšem to co jsem viděla dnes v Hyde parku, to bylo něco... Moderátorka byla tak zaujatá a nenávistná, že to z ní přímo cákalo. Nenechala pana Konvičku dokončit souvisle ani dvě věty, kladla mu naprosto zavádějící hloupé a nesmyslné otázky. Mimochodem, pakliže po někom chci, aby uvedl čísla, měla bych mít jako protiargument čísla taky!!! Ale pokoušet se dehonestrovat docenta Konvičku tím, že není schopen odpovědět ani na tak triviální otázku kolik muslimů u nás poraktikuje islám se vším všudy , to byl fak nářez!!! Odpověď 61,5 byl nutný a naprosto trefný důsledek :o). Jak se u nás říká ,, Na blbou otázku , blbá odpověď,, Jen mě udivuje, že tak hloupé nesamostatně myslící individům, jako je paní moderátorka, jsme nuceni platit z televizních poplatků.

  Přemýšlím, zda se jedná o epidemii hlouposti, či o strach ze ztráty lukrativního zaměstnání, či o prostý klasický ovšem nevyléčitelný vlezdoprdelizmus. Taky nevím co je horší. Ale jedna věc je fakt.

  Infekce se po ČT šíří rychlostí chřipkové pandemie a přeskakuje i na televize komerční. Ovšem o těch jsem si od počátku nedělala iluze, takže od těch mě neobjektivita věru nepřekvapí !!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimíra Antošová | středa 28.1.2015 22:52 | karma článku: 43,66 | přečteno: 4129x
  • Další články autora

Vladimíra Antošová

Epilog

13.3.2016 v 10:49 | Karma: 11,30

Vladimíra Antošová

Tak si to shrňme

12.3.2016 v 11:09 | Karma: 20,87

Vladimíra Antošová

"Audiarur et altera pars"

22.11.2015 v 9:59 | Karma: 34,20