Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

R37o74m36a57n 24F46i71š84e47r

13. 4. 2014 16:34

LOL...rychlost cca 120 Km/h šířka vozu rozhodně přes dva metry ( dvě Audi, Oktávka, pár SUV a dokonce Ford Transit... neplete si tu někdo šířku s délkou?

0 0
možnosti
Foto

Přesně toto jsem předpokládal už když se o střídavé jízdě psalo v novinách a mluvilo v televizi. Po českých silnicích totiž jezdí spousta psychopatů. https://www.youtube.com/watch?v=nr5Ak4-dhi0 , https://www.youtube.com/watch?v=W72CnO441tg , https://www.youtube.com/watch?v=mEWBC1OmN8E

0 0
možnosti
DM

K tomu blikani: "K upozornění řidiče předjížděného vozidla může řidič předjíždějícího vozidla dát zvukové výstražné znamení (§ 31 odst. 1 zák. 361/2000 Sb.). V obci i mimo obec lze místo něj užít světelné výstražné znamení krátkým přerušovaným rozsvícením dálkových světel (§ 31 odst. 2 téhož zákona, lidově tzv. problikávání)." Tolik Wiki...

2 0
možnosti
Foto

ridici hodnekrat riskuji prilis kvukli par usetrenym minutam (nebo dokonce vterinam) ...

1 0
možnosti
RP

To není kvůli spěchu ani šetření. Někomu je prostě nepříjemné jet pomalu, pomalá jízda jej nudí a uspává. Kdyby zavedli na dálnicích 50 mph jako v jedné nejmenované zaostalé zemi, tak bych, než dojedu z Prahy do Brna, třikrát usnul. Takhle si jedu svých tolerovaných 149 km/h, stavím se cestou na kafe a jsem tam stejně rychle :-)

0 0
možnosti
RP

Ale no tak :-) Byla jste přítomná skoro-nehodě, to se (bohužel) dříve či později stane každému z nás. Co se týká Vašeho poznatku, že se někam vejde jen Trabant, to je bohužel věc horší a velmi otravná, zvlášť pro ty za Vámi :-) Vídám to často, někdo se vleče v malém autě v levém pruhu stejnou rychlostí jako kamión, vyděšený až k smrti pomyšlením na to, že by snad měl předjet. Občas se o to pokusí, rozjede se a pak zase téměř na úrovni toho náklaďáku vyděšeně brzdí. Bezpečné až běda :-) Kdyby se takový řidič v klidu zařadil do prava, uleví sobě i ostatním. Bohužel to obvykle neudělá, protože by se tím usvědčil z ustrašenosti, poté co by tou "proklatě úzkou" mezerou v zápětí projel Mercedes, Audi, BMW a několik dodávek :-)

4 0
možnosti
KD

K18a41r66e43l 90D87u94b

12. 4. 2014 11:29

"..vešel bezopečně leda Trabant..."

Problém je v tom, co někteří takyřidiči považují za "bezpečné".   Pro ně to znamená minimálně metr po obou stranách auta.  Jak je to míň, zmocní se jich strach, a pak už není bezpečná jízdy možná.  Strach je to největší nebezpečí.

1 1
možnosti
VA

Vážený, nejsem žádný ustrašený řidič, občas taky vjedu doslova do myší díry, Mimochodem, za posledních dvacet let najezdím cca 4 až 6000 km měsíčně, takže fakt nejsem začátečník. ovšem právě proto vím kdy to jde a kdy už ne!!

1 0
možnosti
Foto

Zjevně se tam do levého pruhu nevešel jen trabant (chyba vašeho teoretického úsudku, vyvrácená reálnou praxí) a lidé použili rozum v kombinaci s vyhodnocením situace v místě a čase, místo nařízení byrokrata, který pamatoval na ty slabší, co si myslí, že se tam vejde jenom trabant v osmdesátce. ;-)

3 3
možnosti
VA

Vemte si metr a změřte si které z dnešních aut má od zrcátka k zrcátku méně než dva metry

2 0
možnosti
MP

Dámo a co by se stalo kdyby jste trošku uhly v pravo, chce to trochu ohledu.

2 5
možnosti
VA

Asi jste tam tudy nejel, ono totiž moc není kam uhnout !!!!!! A když na to přijde, proč bych měla uhýbat někomu, kdo ohrožuje ostatní . nota bene když bylo jasné, že ten kamion nelze bezpečně minout a navíc to bylo proti předpisům 8-o To je stejný nesmysl, jako by po Vás chtěl vrah aby jste mu nabrousil kudlu!!

1 1
možnosti
JK

J72a30n 95K19o86t32t60a67s

12. 4. 2014 9:37

Mentalita malého uslintaného českého občánka. Když si nemohu povyskočit jen proto, že jsem příslušníkem velkého národa, tak si alespoň povyskočím na svého spoluobčánka - třeba autíčkem Audi, nebo předbíháním ve frontě, nebo bojovnými výkřiky s pěstičkami v kapsách. Svoboda a demokracie přinesla odraz společnosti i z křivého zrcadla dění a ještě se načekáme, než se dočkáme narovnání. Osobně vím, že se již nedočkám, protože rok 2070 je hodně daleko...

1 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik