Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Jen tak mne napadlo ..... Občas venku někoho pokouše pes. Už někdo zaznamenal informaci, že by venku někoho pokousala kočka?

0 0
možnosti
LC

Hmm... mou dceru. To byla krvavá story. Podle jejího prvotního vyprávění na ní cizí kočka na zahradě sama od sebe skočila a dodrápala ji po celém těle, místy dost hluboko a některé stopy byly patrně od zubů. U lékaře z ní postupně vylézalo, že si s kočkou chtěla hrát, ta nechtěla, mladá ji nepustila a kočka se snažila za každou cenu utéct.

Dost tvrdá lekce jak neomezovat ničí svobodu. Jizvy má dodnes.

1 0
možnosti
Foto

Vážení, na Skylinku dávají pěkný seriálový pořad o miláčcích. Milan Cézar je jeho hlavní postavou, rádcem i krotitelem  v jedné osobě. V těch pořadech se dozvíte, že psi nejsou zlí, ale za jejich povahu a vychování mohou jenom a jenom jejich páníčci.;-DR^

5 1
možnosti
Foto

skvěle napsáno ..... a KARMA R^

jen doplním, že statistiku veterinářů a lékařů v kousavosti vedou jezevčíci společně s kokršpaněly;-) zároveň jsou to dvě plemena, která nejčastěji tzv. "vládnou v rodině" protože majitelé nezvládají jejich výchovu.

8 2
možnosti
RH

ovšem, ale jezevčík ještě nikoho nezabil ani nepřizabil.. Nejde o to, že by takový pes byl agresivnější, jde o následky, které takový útok může mít..

2 4
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1714x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik