Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK
PD

Ono je jedno, kdy si tyto stanice (nejen) pustíte, "díla" jako Ulice,Ordinace...,Prostřeno,VIP zprávy,Třicet případů majora Zemana,Chlapci a chlapi,Cesty domů . . . je neuvěřitelná žumpa a podle toho tento národ vypadá. A zase naopak...jeden z nejúžasnějších výtvorů, seriál "Můj přítel Monk", byl přešoupnutý na 06:45 (8-o),aby mohla TV Prima odpoledne vysílat tři německé seriály za sebou (8-o).

0 1
možnosti
IH

Vámi jmenované seriály jsou ale staré tak 20 let, spíš i víc. A existuje spousta dalších, velmi zdařilých, které jste jaksi zapomněla uvést - Traktor Tom, Bořek stavitel, Pošťák Pat, Mašinka Tomáš... jsou to hrozně hezké pohádky, žádné pohádkové bytosti, žádné nadpřirozené nesmysly, kdy se chudák stane králem za pomoci kouzel. Je v nich plno zodpovědnosti a nabádání k hezkému chování k lidem okolo sebe, zvířatům a přírodě, postavy si vše musí zasloužit poctivou prací a slušným chováním. Přijdete mi hrozně zakyslá a svět a všechno v něm chcete vidět jen negativně. Opravdu všechny! děti ve školce umí z lega postavit akorát zbraň nebo meč? Pochybuji, z lega to jde dost blbě. Kromě toho, děcko, které umí ve školce schopně stavit z Lega, bude mít doma rodiče, kteří se mu věnují. Ti co sedí doma u TV a sledují vámi zmiňované "nevhodné" pohádky, patrně z Lega nebudou umět postavit nic.

3 0
možnosti
Foto

Dávám vám za pravdu. Lze DVDR^ zakoupit i v angličtině a němčině.

0 0
možnosti
PC

Tak zaprvé, většina z těch seriálů, které jste jmenovala jsou staré minimálně 20 let. Zadruhé je vidět, že jste se na ně ani nedívala, protože se v nich nezabíjí (alespoň ne v těch  Vámi jmenovaných). Teď nechci polemizovat o tom jestli to, že při pádu z mrakodrapu všichni přežijí, je více nebo méně škodlivé, ale ukazuje to, že kritizujete něco co jste evidentě neviděla.

Nevím kam jezdíte do školek, ale v mém okolí je dost dětí chodících do různých školek a jsem přesvědčen, že meč nebo samopal z lega rozhodně netvoří významné pocento, toho co z lega staví.

3 0
možnosti
LH

Osobně s tím taky dost bojuji, ale věřte, že se v té změti dají najít i normální kreslené seriály pro děti, programy MiniMax, Disney nebo JimJam jsou dle mého prakticky nezávadné, samozřejmě je třeba vybírat s ohledem na věk dětí...

3 0
možnosti
Foto

nejen o víkendu paní kolegyně ..... i ve všední dny ráno i večer ..... říkají tomu "Animáček" ... děsběs

1 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1714x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik