Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hanobení strany či členů a sympatizantů KSČM je v podstatě politický rasismus, kdy je lidem či politickým subjektům upíráno právo na svobodný politický projev a osobní preference a názory. Nemělo by to být tolerováno, neboť se to neslučuje s právním státem a demokracií. Podílejí-li se na tom veřejnoprávní média, měl by být jejich řícicí personál volán k odpovědnosti a postacvenm mimo službu až do vyřešení případu.

1 0
možnosti
Foto

Podle mne jsou zločinecké všechny politické strany a většina politiků jsou zločinci. Jen dokázat jim trestnou činnost( úplatkářství) je téměř nemožné a tak to odnesou jen ti (Rath), které sami politici chtějí ze svých řad vyvrhnout. To jak se brání přijetí zákona o prokázání původu majetku to dokazuje, pro zahájení trestného řízení to však nestačí.

4 1
možnosti

Milá paní, docela souhlasím s Vaším názorem na KSČM.Nesmíte však  zapomenout na skutečnost, že ti , kteří doslovně a do písmene nechali postupně rozebrat a rozkrást náš stát , nebyli komunisté, ale pravdoláskařim kteří se prezentovali v různých rádoby  občanských stranách , ať to byla Unie svobody ODS lidovci a nyní VV nebo Kalousek s celou tou svou novou stranou.Málem jsem zapoměl na paní Peakovou se svou strranou Lidem, kterou nikdo nevolil, přestoje místpředsedkyní vlády.:Tito všichni potřebují stranu KSČM, aby se měli na koho vymlouvat za své zlodějiny a podvody.Bohužel  veškerá masmédia vlastní cizinci a podle toho to vypadá.Vždy před volbama se zdvihne mohutná kampaň proti kopmunistům, on se vždy někdo chytí na vějičku.V poslední době se zneužívají studenti, ale na štěstí to při volbě prezidenta nevyšlo.Chtějme věřit, že pan Zeman, kterého nemůžeme podezřívat, že je komunista, ale alespoň dal najevo, že míní zatočit s podvodníky.Uvidíme, zda jeho slova jsou úpřimná a skutečně se u nás začne něco dít ve prospěch těch obyčejných občanů, kteří svou prací vytváří všechny hodnoty tohoto státu.Ty totiž netvoří  ani politici, ani herci a jiní umělci ,ale obyčejní lidé.

6 0
možnosti

Je to neustále omýlaná skutečnost a člověku se nechce věřit,že tomu tak opravdu je.Pro mě třeba,je naprosto nepochopitelné,že v demokratických volbách zvolená KSČM je postavena jaksi mimo,ale nikdy nikým nezvolená LIDEM hýbe touto zemí.Nehodlám řešit že paní Peake a její soukmenovci jsou jen loutkami ve hře silných a jsou trpěni především(jen) proto,aby zvedli ruku v momentě,kdy jí zvednout mají.Nicméně tento stav věcí mi jde poměrně dost proti srsti.Přesně s Vámi souhlasím v tom,že pokud je strana KSČM zločinecká,měla být již tenkrát postavena mimo zákon.O tom,proč tomu tak nebylo mám svůj názor,ale pravda bude asi ta,že spousta kovaných bolševiků rychle převlékla kabát.Ono vlastně ti lidé kteří onu KSČM tvořili,se stavem věcí minulých,opravdu neměli nic moc společného.Samozřejmě až na pár jedinců.Problém ovšem je v tom,že každá strana má nějakého toho svého kostlivce ve skříni.Nebo myslíte že tomu tak není?

5 0
možnosti

Z Vaší fotky usuzuji, že nepamatujete vládu všemocné KSČ... Že nebyla postavena mimo zákon, za to vděčíme těm bývalým členům této strany, kteří se po roce 1989 dostali opět k moci. KSČM nevznikla odštěpením od KSČ, ale jejím přerodem. Odštěpili se akorát tzv. štěpánovci.....

3 5
možnosti
Foto

XJe KSČM demokratickou stranou? ANO JE. Jinak by byla již dávno zrušena. Jen divní lidé to jaksi nemohou pochopit.X

2 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1714x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik