Proč ne "Pray for Rossia" ?

Tak nevím, ale nabývám dojmu, že svět se dělí na nadlidi a podlidi. Alespoň pro politiky a media! jinak si nedovedu vysvětlit proč.  

Je tragické, co se stalo v Paříži. Přes sto třicet obětí řádění šílených islamistů a spousta raněných je mementem a tragickým pomníkem multikulturních  pokusů západoevropských politiků. Na všech kanálech v každých zprávách nás media zahrnují srceryvnými scénami a dojemnými příběhy. Dokonce dominanty všech možných zemí se osvítily ve francouzkých barvách. politici se předhánějí v projevech soustrasti, nesmyslně žvaní o nutnosti se semknout a pod. Celý svět se najednou zapojil do hledání teroristů, dokonce i jeden z hlavních viníků součastné situace Obama se prý modlí za oběti ! Jen čekám, kdy se zase pomazané hlavy státu sejdou v Paříži, aby se ruku v ruce prošli po ulici aby všichni viděli jak truchlí .

Nějak jsem si však nevšimla, že by po teroristickém útoku na ruské letadlo a smrti 230 lidí včetně dětí nastal takový cirkus jako dnes. Žádná dominanta se nezbarvila rudou barvou, media informovala jen okrajově, rozhodně této události nevěnovala většinu vysílacího času zpráv.

O smrti 40 obětí v Libanonu se mluví ještě méně. A tisíce lidí povražděných zdivočelými muslimy jsou v podstatě politikům a mediim naprosto ukradeny

Je lidský život Francouze víc než lidský život Rusa či Libanonce, Syřana, Izraelce či jiného příslušníka lidstva???

Nechci tímto článkem v žádném případě snižovat tragedii obětí , pozůstalých a raněných ve Francii, jen poukazuji na nerovný náhled medii a politiků !!!

Může mi někdo odpovědět, jaký je tedy rozdíl ???

Autor: Vladimíra Antošová | neděle 15.11.2015 20:01 | karma článku: 40,62 | přečteno: 1759x
  • Další články autora

Vladimíra Antošová

Epilog

13.3.2016 v 10:49 | Karma: 11,30

Vladimíra Antošová

Tak si to shrňme

12.3.2016 v 11:09 | Karma: 20,87

Vladimíra Antošová

"Audiarur et altera pars"

22.11.2015 v 9:59 | Karma: 34,20