Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

...svatá prostoto, kde je smajlík tlukoucí hlavou do zdi ?!

8 0
možnosti
JP

a vite vy co ? klidne si ten vas komunismus budujte, kdyz vas to bavi ... ale me a moji penezenku racte z podobne uchylnych socioekonomickych experimentu vynechat, a ja slibuji, ze vam pres ten ostnaty drat obcas i skyvu chleba hodim.

6 0
možnosti
JL

Ach jo. Vaším koníčkem je historie? No nevím, nevím.:-/

4 0
možnosti
VV

To je vtip?  Zbytečně dlouhý. Vzpomínky? Pak máte asi problém.

2 2
možnosti
Foto

Přijde mi strašné, operovat tím, že každý měl práci - pamatujete si přeplněné úřady nepříjemných bab? A co Ti, co nesměli dělat to, na co měli vzdělání a schopnosti jen proto, že nesouhlasili s režimem? Komunismus, že mohl za to, že děti pouštěli starší sednout? Co je to za nesmysl - děti vychovává rodina, já za ty své dám ruku do ohně! A zdravotnictví - koruna ze recept - víte, kolik léků na závažné nemoci nebylo k dispozici? Pamatujete si příšerné porodnice, neosobní chování, pamatujete si to? Komunismus je černý a strašení jím je oprávněné - váš článek prostě nepochopím.Rv

7 2
možnosti
LS

Takže loutkoherečka, říkáte... Jo, to by odpovídalo.

6 0
možnosti
JZ

Především pane Kasle, nevím máte to již od narození, nebo  to Vás postihlo později? Měl by Jste se léčit , už dlouho a to mám 78 roků jsem nepotkal tak duchaplného pána jako Jste Vy.Co ještě musí u nás nastat , aby lidé jako Jste Vy aspoň přijatelně znoudřeli a odsuzovali jen to špatné a negeneralizovali všechno šmahem , tak jak .se to nemoudře snažite dělat Vy.Je mi líto Vašich blízkých, že jsou nuceni trávit čas s takovým mužem ,jak se Vy sám jevíte.Paní ve svém příspěvku nenapsala žádnou lež,tak nechápu Vaše směšné invektivy.Vzpamatujte se.

2 6
možnosti
Foto

kdyby symbolem moudrosti bylo stáří, největším mudrcem by byl dubový pařez

5 2
možnosti
Foto

M87i34l16a27n 89K70a81s27l

7. 2. 2013 15:40

Táborité, pařížští komunardi - ti všichni zkrachovali, jako zkrachovaly všechny socialistické státy - jen Kuba se taktak drží nad vodou a v KLDR z hladomoru začíná kanibalismus. Gratuluji, autorko.

11 2
možnosti
JD

Na Čínu jste zapomněl?

2 1
možnosti
Foto

co se zdravotnictví týká, to bych už opravdu nechtěl zažít

7 2
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1714x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik