Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Stejně jako Maja jsem si přečetla nejdříve Váš blog a pak ten pani Maruškinove. A nějak se mi nechce věřit, že tohle byla žena schopná napsat. Argumenty proč být muslimskou ženou jsou zcestné...to je podle ní každá muslimka šmudla, co se nerada myje a ještě k tomu almara, která potřebuje volné oblečení aby skryla svoje špeky??? O půjčování vola ani nemluvě...narozdíl od muslimek (alespoň většiny) si můžu přeci vybrat s kým budu a svého přítele bych volem nikdy nenazvala....celé je to strašně povrchní, jsou to argumenty zhrzené ženy, která je líná se o sebe starat...tak mi to celé přijde:-/

Ani v tom Turecku není situace pro ženy tak růžová jak by se zdálo a hodně záleží na tom, jak Vaše rodina lpí na tradcích a v jaké oblasti se zrovna vyskytuje.....rozdíl mezi západním a výhodním Tureckem je propastný, i když jsou zde všude lidé milí a vstřícní, samotná na ulici bych se taky bála (jedině asi mimo Istanbulu)...

2 0
možnosti
MS

Aniž bych se Maruškinové zastávala, tak formou hlavně reagovala na blog Viktorie Beso  ;-)

http://beso.blog.idnes.cz/c/424899/Jak-moc-bajecne-je-byt-islamskou-zenou.html

1 0
možnosti
JR

J33a33r47a 76R26a81n17k

5. 9. 2014 0:35

Toto byl vyjimecne dobry prispevek pod blogem Maruskinove, ona spoustu tech straych, v nichz p[sala, ze je muslimka zlikvidovala:          

"NIKDO si zde žádné bariéry nevytvořil. To muslimové je vytvořili - toto vše jsou pouze obranné reakce.

To pouze Islamisté zabíjejí svoje dcery - pokud se děvče zahledí do jinověrce. Jistě jste jako muslimka slyšela o vraždách ze cti. FULTAJBL!

To pouze islamisté kamenují ženy - pokud se ony nešťastnice nechali znásilnit. Jistě, jako pravá kovaná muslimka a vyznavačka Proroka Mohameda víte, že nemusí být kamenovány, stačí je pouze pořádně seřezat bičem - pokud prokáží ony znásilněné ženy 4 nezávislé svědky !!! (Taková wolovina).

To pouze islamisté vyřvávají cosi o toleranci k nim coby příchozím do západní civilizace, ačkoliv jsou sami absolutně netolerantní k turistům. Hezká dobře rostlá blondýnka v tričku a minisukni by je snad poslala do pekla, kdyby se na ní byť jen podívali? 

To pouze muslimové polévají svoje ženy a dívky kyselinami, pokud je z nějakého důvody "jejich" vyvolená nechce. To pouze nevzdělaní muslimové provádí ženskou obřízku! Vy o tom nevíte? Somálci ji praktikují i ve Velké Británii, To pouze muslimové zabíjejí muslimy i tam kde nemá "západ" vojáky. Největším nepřítelem muslima je opět jenom muslim. Islám není náboženství, ideologie a způsob života. Hlavně vojenské, hospodářské politické, právní a až na posledním místě náboženské organizování života. Tohle nám chcete zavléct do naší země? No to tedy ANI OMYLEM!"

5 0
možnosti
Foto

K52a87r81e94l 13C60a33c48h

5. 9. 2014 0:21

Slečna Maruškinová opravdu plácala nesmysly, kterým ale asi sama věří, takže s tím Chocholouškem bych souhlasil. Moji rodiče byli kdysi služebně dlouhodobě v Syrii. Respektive otec pracoval jako tlumočník na stavbě pro syrskou armádu v Harastě a matka aby se nenudila, si našla příležitostnou práci na obchodním oddělení ČS velvyslanectví v Damašku. Za dobu jejího pobytu a práci na ambasádě se setkala s mnohými nešťastnicemi, které prosily na velvyslanectví o pomoc dostat se nazpátek domů - tedy do Československa. Všechno to byly dívky, které se zamilovaly do syrských studentů studujících české a slovenské vysoké školy a následovaly své vyvolené do Syrie. Jejich vystřízlivění přišlo vesměs velmi brzy. Způsob života syrských manželek mnohé z nich neunesly a chtěly zpět k mamince. Rodiče se přátelili s bratry Abazidovými, kteří oba též studovali v Praze. Inženýr Abazid bydlel v Damašku přes ulici naproti rodičům. Doktor Abazid měl praxi v Deře (Dará). Ten říkal rodičům, že je dosud svobodný, protože nemá na věno pro případnou manželku. Mohl si sice přivézt ženu z Československa - byla by inteligentnější a levnější, ale uznával, že by v Syrii nebyla šťastná ze způsobu života syrské ženy. Takto musí nejprve splatit rodině půjčky na zřízení praxe v Deře a pak vydělat na věno, aby se mohl ucházet o manželku. Věno musí složit před svatbou a  svou cenou musí odpovídat jeho postavení lékaře. Ono totiž to věno je prý jediné, co ženě zůstane, když ji manžel v budoucnu zavrhne. Proto musí být složeno předem - je to totiž její jediné zajištění. Sám jsem  Syrii procestoval autem od severu k jihu a nemohl bych říci, že režim tehdejšího osvíceného diktátora Háfize Assáda byl krutý. Syřané měli veškeré svobody kromě jedné. Neměli demokratický přístup k výkonné moci. To byla dobrá pojistka proti možnosti, že by se demokratickou volbou dostali k moci islámští fanatici. Největší chybou USA je násilný vývoz rádobydemokracie do islámských zemí. To je teď vidět v Libyi, Iráku i Syrii.

6 0
možnosti
JR

J92a29r23a 50R80a96n76k

4. 9. 2014 23:31

Podivejte se na jeji RSS, jeste pred rokem lakala na zajezdy do Syrie, lze v prifilu, pise, ze je krestanka, drive psala, ze konvertovala k islamu.....sup sem, sup tam....;-)

3 0
možnosti

Křesťanka fascinována vlastními židovskými kořeny, která obdivuje muslimy. Inu, nezní to jako pěkný guláš? Ano, je to guláš, nechutný. Slečna Maruškinová zde již několik let maluje muslimy na růžovo, ale bez většího úspěch. Jiné konvertitky se zde snažily, postupně odpadly nebo "překonvertovaly". Slečna Maruškinová je extrémní osoba, neliší se od demagoga, který slepě tvrdí, že všichni muslimové lijí kyselinu na ženské a kamenují...z extrému do extrému, jeden fanatik jako druhý, jeden vidí vše černě, druhý bíle. Maruškinovou neberte vážně.

4 1
možnosti
JR

J59a40r51a 41R46a60n85k

4. 9. 2014 23:32

Ona ale opravdu neni krestanka, s tim zacala koketovat, kdyz jsem jeji blogy pre dvema lety zacali bombardovat pro ni nepohodlnymi otazkamiRv

2 0
možnosti
Foto

Vlaďko, klid. Jestli tě Maruškinová znepokojuje, tak její dílka nečti. V ušetřeném čase si můžeš nastudovat něco o pravopisu, třeba kam se dávají ve větách čárky. :-)

0 12
možnosti
VP

myslím, že tady nejde o to JAK to napsala, ale CO napsala, tedy o smysl, který Vám tak nějak unikl sledováním čárek... ale u Vás, nic nového

15 1
možnosti
Foto

Vypíchl bych jednu věc z vačeho blogu-cituji:

"Je pravda, že se plně asimiloval, a kdyby mi to sám neřekl, netušila bych že je muslim. "

dále cituji:

"Přesto, že je muslim, při mnohých naších hovorech na toto téma mě rázně varoval, před rozmahajicím se islamizmem v Evropě."

i z výše citovaného je zřejmé, že není třeba se bát muslimů-nejsou odlišní od nás.

Pokud má smysl se někoho bát a proti někomu bojovat tak proti fanatikům-ti jsou mezi muslimy stejně jako mezi křesťany, ateisty a kýmkoliv jiným

6 14
možnosti
EM

A četl jste ještě něco dalšího kromě těch dvou vět?

3 1
možnosti
Foto

Karma. R^

(Mírně mne jímá hrůza)

9 2
možnosti
Foto

Přečetla jsem původní článek. Hrůza zmizela a přešla v děs. Až se mi to komentovat nechce. Radost z toho, že se "smím dělit o vola"? Radost z toho, že stoupající BMI zakryju čímsi beztvarým? Radost z toho, že....no, už radši nic.

(tak nevím, nemá autorka seznamku a neláká naivní české holky, aby se staly čtvrtou manželkou vola, protože dostanou každý měsíc šek?)

12 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1714x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik