Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení diskutující, měla jsem za to, že se jedná o svobodný blog a tudíž pokud neporušuji pravidla, mohu psát o čemkoli . Proto já budu dál psát, a vy můžete na mé články reagovat . Pro p. Medkovou a ji podobné,Vás mohu ujistit, že jsem žena! Na rozdíl od Vás jsem se nestyděla uvést o sobě informace. Pokud máte s mými názory problém, domnívám se, že Vás nikdo nenutí je číst:-P

0 0
možnosti

Z12d83e85n16a 27K92o96č85í

24. 1. 2013 22:50

Laďko, už nechte těch blábolů A VĚNUJTE SE RADĚJI LOUTKÁM.

Církev ty majetky vlastnila, byly zapsány v pozemkových knihách a jak je kdo nabyl před 500 lety je zbytečné dnes zkoumat.

My nedokážeme prozkoumat prokazatelné krádeže majetku státu v posledních 20 letech v hodnotě minimálně  200 miliard Kč a potrestat zloděje, kteří jsou kmotry našich politiků. A pokud už soud najde odvahu nějaké zloděje stíhat, tak je pan prezident omilostní. Tito lidé kradli. Naproti tomu církve byly tímto státem okradeny a je nanejvýš správné, aby nakradené bylo vráceno a nebylo darováno kmotrům politiků.!!!!:-P

2 2
možnosti
Foto

Dobrá, dejme majetek církve zpátky panovníkovi. Tím by ale byl ligitmní následník trůnu někdo z Habsburgů. Jak tohle vyřešíte pane paní?

4 2
možnosti

Obhajoba krádeží od Vladimíry Antošové. Rv

5 0
možnosti

Budete mozna prekvapena, ze najdete znacnou podporu v radach samotnych vericich.

I oni vidi soucasnou roli a postoje kat. cirkve, ktere by mela zaujimat jinak. Staci si najit

par clanku na toto tema. Mezi samotnymi vericimi neni jednotny postoj k tomu,

jaky by mel vypadat soucasny obraz cirkve. Je mezi nimi hodne takovych, kteri hovori

o navratu rekneme k puvodnim hodnotam viry.

1 2
možnosti
Foto

Řekla bych, že tento profil je další blogový fake, na fotce je, dle mého, muž, převlečený za ženu.

9 3
možnosti
Foto

Raději se dál věnujte loutkoherectví o historií nevíte ani to, co se za  nehet vejde. Při čtení vašeho blábolu jsem měl pocit, že jsem se vrátil do doby komunismu. Soudružka Švorcová by z vás měl radost.

5 3
možnosti

J52a83n 31P65a96v89l29í62k

24. 1. 2013 21:58

Já jsem to ani nedočetl, protože už z prvního odstavce člověk odhadne rozhled autorky.

3 1
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu. Vláda jde proti zájmům drtivé většiny obyvatel. Tzv. "církevní restituce" jsou důkazem, že nežijeme ve svobodné zemi, nýbrž v režimu, ovládaném propagandou "svobodných" médií Rv

3 5
možnosti

Nežijeme ve svobodné zemi? A co byla ta svobodná zem podle Vás? Ta, která kradla sedlákům pole, továrníkům továrny, řemeslníkům dílny a církvi majetek?

4 3
možnosti

J80o87s15e16f 71P55o98t65r

24. 1. 2013 20:53

Milá paní Arnoštová,

jak už poznal i můj předřečník, vy  si vykládáte svět podle ideí před více než dvaceti lety na smetiště dějin odvátého reálného socialismu. Já se vám ani nedivím. Katolická víra a Vatikán byly prohlášeny za největší nepřátele budování komunismu - je to trochu nelogické, ale asi kvůli rozdílným ideologiím. Tato idea byla masině celých 40 let vtloukána lidem, vzláště mladým intenzivně do hlav a doprovázena polopravdami, nepravdami a lžemi -  přesně tím  co reprodukujete ve vašem článku.

Zkuste se trochu poučit, jaká je pravda !

4 3
možnosti

Myslím, že to je zbytečné. Autorka přišla se svým pevně daným názorem a jí nezajímá historická skutečnost, ale historická fikce;-)

4 4
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1714x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik