Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kam se poděla hrdost českého národa !?

Vždy jsem si myslela, že český národ je hrdý, ochotný za svou svobodu bojovat ! Poslední dobou se však neustále přesvědčuji, že je pouze schopen nadávat ale postavit se nebezpečí a něco dělat už ne.

Od raných dob českého knížectví, později království, až po republiku, bojoval český lid o svou svébytnost, kulturu, nezávislost na rakousko-uherském, či německém diktátu. Někdy s větší či menší úspěšností, nicméně vždy dokázal zvítězit a nenechal českou zem padnout.

Dnes čelíme hrozbě snad největší v historii. Uprchlická vlna, valící se Evropou sebou nese nebezpečí totálního zániku Evropské kulturní civilizace.

Nepopírám, že mezi davy co se sem ženou je nemnoho těch, jež pomoc skutečně potřebují a mělo by se jin ji dostat. Ovšem to je jen kapka v moři. Zbytek je nekontrolovatelná horda mladých mužů, vybavena všemi moderními výdobytky od značkového oblečení po drahé tablety , telefony a pod. Tito lidé neutíkají před válkou, utíkají za lepším životem. Přesněji, snaží se dostat do země, kde díky naprosté nekompetentnosti a zaslepenosti politického vedení, létají pečení holubi rovnou do huby ! Ano, mluvím o Německu. To jak je v současné době nastaven systém pro uprchlíky v této zemi je pozvánka na jednu velkou párty, kde migranti naleznou vše, po čem jejich dušička zatouží!!! 

Jestli si lidé u nás myslí, že nás se to netýká, a že uprchlíci k nám nechtějí, to je pravda jen částečně.

Pravda, nehrnou se k nám, protože prozatím máme aspoň takový pud sebezáchovy aby jsme jim necpali plnými hrstmi tučnou sociální podporu jako v západní Evropě.

Jenže nikdo z našich ustrašených politiků už neřekne B. A to je to, že pakliže se Německo naplní, a to už nebude tak dlouho trvat a přestane příjmat další migranty, přes to, že mama Merkel se nechala slyšet, že žádný horní strop toho kolik lidí příjmou stanoven nebude , a uzavře hranice, zůstanou nám ti, co se sem pohrnou přes Maďarsko jako černý Petr. 

Brusel neustále přerozděluje a počítá, kolik který stát má přijmout uprchlíků a těm, jež to odmítají dokonce vyhrožuje pokutami a použitím síly !!!

Ano, až tak daleko jsme to dopracovali, že nám opět z Německa vyhrožují použitím jakýchkoliv prostředků a třeba i hrubé síly aby nás přivedli k poslušnosti !!! více zde http://medzicas.sk/koniec-srandy-schultz-pohrozil-pouzitim-sily-voci-statom-ktore-sa-nepodradia-zaujmu-spolocnosti-vs-imigrantom/

Ale abych se dostala k tomu hlavnímu nebezpečí, jež hrozí nejen západní Evropě ale i nám. Položil si vůbec někdo otázku, co se stane, až Německu dojdou peníze na štědré sociální dávky pro migranty? Když pominu to, že islám námi pohrdá na nejvyšší míru, jsme pro ně jen odpad, a případně pokud se jim zachce nás nechat žít, tak otroci, hrozí to, že i ti co přišli se snahou se začleni se zradikalizují, protože zjistí, že bez práce nejsou koláče a bude zle! Začnou nepokoje, pouliční války, imánové budou hlásat džihád a pak už to nikdo nedokáže zastavit. Stačí se podívat na videa z řeckého ostrova Lesbos či z Francie a z jiných zemí, kde silná muslimská komunita terorizuje ty zbytky místního obyvatelstva, kteří ještě neutekli.

A já se ptám, Jak se zachová český národ? Dnes se v Praze na Václavském náměstí u muzea koná demonstrace pro všechny kteří vidí v nastálé situaci hrozbu a nechtějí tady muslimské uprchlíky !

Kolik lidí přijde? Kolik lidí vstane od PC a půjde ukázat, že i on je ten naštvaný občan a ne anonymně nadávat po síti ale jít na náměstí, popadnout vlajku a dokázat, že jsme ještě stále hrdí Češi ne ne banda ustrašených ovcí !!! Na včerejšek a dnešek byla vyhlášena akce na vyvěšení státní vlajky k připomenutí bitev, jež naši předkové vybojovali nad muslimy u Vídně i jinde v Evropě a jako poděkování, že dnes nad námi vychází slunce a ne půlměsíc ! Projela jsem včera celou Moravu od Hodonína do Opavy a neviděla jsem jedinou vlajku na domě, či v okně, jediné auto s vlaječkou, prostě nic!!! Je mi z toho na nic. Nadávat v hospodě, či anonymně na síti , to českému národu jde perfektně ale aby se lidi zapojili do boje za svou budoucnost a budoucnost svých dětí a vnoučat to ne!!! Však on to někdo vybojuje za mě . A co kdyby ser to nedej bože otočilo, abych si náhodou nezadal ! 

Kam se poděla česká hrdost, kam se poděli ti stateční mužové a ženy, kteří byli ochotni za svou zem položit vlastní život.

Pokud se ještě chvíli budete přesvědčovat, že Vás se to netýká, může se stát, že až si uvědomíte svůj omyl, bude pozdě !!!!

Autor: Vladimíra Antošová | sobota 12.9.2015 10:47 | karma článku: 30,64 | přečteno: 843x
  • Další články autora

Vladimíra Antošová

Epilog

Vážení přátelé a čtenáři blogu IDnes. Svoboda slova v naší zemi skončila ať se nám to líbí, nebo ne. Proto je toho poslední článek jež na tomto blogu zveřejňuji.

13.3.2016 v 10:49 | Karma: 11,30 | Přečteno: 180x | Diskuse| Hyde park

Vladimíra Antošová

Tak si to shrňme

Ze všech stran (hlavně ze západu ) neustále slyšíme, jakým je pro naši kulturu a demokratické zřízení obrovským obohacením biblický nálet kobylek v podobě statisíců a dnes už i milionů migrantů z Afriky.

12.3.2016 v 11:09 | Karma: 20,87 | Přečteno: 413x | Diskuse| Občanské aktivity

Vladimíra Antošová

Kde udělali soudruzi z Německa chybu ? !

Není toho mnoho, co ještě na téma kolínského Silvestra a potažmo uprchlická krize nebylo řečeno. Nicméně se pokusím o vlastní pohled na věc.

7.1.2016 v 14:51 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1767x | Diskuse| Ostatní

Vladimíra Antošová

Islamofobové všech zemí, spojte se

Není to výzva ale konstatování. Konstatování faktu, že nejen u nás ale napříč Evropou stále více lidí nosí pomyslné Kainovo znamení islamofoba.

4.12.2015 v 6:11 | Karma: 41,84 | Přečteno: 1802x | Diskuse| Ostatní

Vladimíra Antošová

"Audiarur et altera pars"

Nebo taky "Budiž slyšena i druhá strana" , jako základ římského práva.Bohužel, na to si naše česká media v čele s ČT fakt nehrají.

22.11.2015 v 9:59 | Karma: 34,20 | Přečteno: 824x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Volby do Sněmovny by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, říká model Medianu

2. května 2024  8:17

Sněmovní volby by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, ODS by měla 13 procent, SPD a Piráti shodně...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, jeden člověk skončil v nemocnici

2. května 2024  8:11

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Amsterdam bojuje proti nerovnosti v močení. Vyčlení miliony na veřejné záchodky

2. května 2024  7:53

Radnice v Amsterodamu po několikaletém nátlaku ze strany žen vyčlenila čtyři miliony eur (přes 100...

Kyjev na Rusko vyslal drony, balistická raketa v Oděse způsobila požár

2. května 2024  7:20

Sledujeme online Ukrajinské drony v noci na čtvrtek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik