Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

R^ Máte naprostou pravdu! Etika a slušnost pláče. Možná by nebylo od věci tyhle "takynovináře" občas zažalovat a žádat po nich pořádnej balík s omluvou. Tento způsob saní je mi nanejvýš odporný. I mezi blogery. Píšu-li o někom, ať už je to můj největší neoblíbenec, vždy by mělo být normální napsat jeho jméno normálně. Překlepy se stanou, to není urážka.

0 0
možnosti
ZB

Napsala by jste takový rozhořčený blog i kdyby se jednalo o někoho jiného než Vašeho oblíbence? Tak se prostě někdy o politicích píše. Okamura propagoval myšlenku komunismu.Kdo dělá něco takového, je pitomio, bez ohledu na to kolik vydělává a jakou má funkci.To je můj názor, ze kterým nemusíte souhlasit.To ještě neznamená, že ho nemohu napsat.

2 1
možnosti
DD

Aby vy jste se nezastával někoho, kdo hloupě, neinteligentně a dost podle komolí jména jiných, když to děláte ve svých článcích často a rád sám!Rv

Autorka má pravdu, je to žumpa a naprosto neprofesionální spolek neumětelů, kteří si o sobě myslí, jak jsou asertivní a ještě k tomu odvážní! Né, nejsou, jsou to hlupáci a nevzdělanci. Ponížili novinařinu na tu nejposlednější drbárnu a stoku. V Rexlexu obzvláště.Rv

0 0
možnosti
MF

M68i95l84o74š 72F30i51a57l39a

30. 8. 2013 18:09

Vážená paní. Když čtete Reflex, tak se nesmíte pozastavovat nad intelektuální a morální úrovní článků. Reflex býval kdysi opravdu kvalitní periodikum ale za posledních pár let se z něj stala taková sra...a, že bulvár typu Blesk mu nesahá ani po pás. Ne, že by novináři píšící do "seriozních" časopisů byli nějak vysoko na úrovni ale Reflex je opravdová tragedie. Urážky pomluvy a obhajoba drog jsou nejčastější příspěvky tohoto plátku.

5 0
možnosti
VA

Reflex nečtu ani z leknutí, odkaz na článek mi přišel mejlem8-o

2 0
možnosti
Foto

O63t95a72k41a78r 56S92e36k49l

30. 8. 2013 17:20

Já bych to tak nedramatizoval. Boxer vstupující do ringu nějakou ránu utrží , pekař se spálí o pec a politik holt musí počítat s tím, že bude i kapánek dehonestován či zesměšňován.

Nejhorší je , když politik nezaujme vůbec, - ani + ani -. Chemik Kalousek, spáč či kníže Sch. autorce zřejmě nevadí. Avšak na (Pi) Tomia nesahat ??!;-D

0 2
možnosti
VA

Vážený i v tom ringu existují pravidla ! A zesměšňování a urážky nepatří do žádného media . Jinak řečeno To že pan Schvarzenberk usne kdekoliv usedne je jedna věc ale nikde jsem neviděla, že by se o něm media vyjadřovala jako o Hajajovi , či jinak. Prostě je mi jedno o koho jde chci jen elementární slušnost!!

4 0
možnosti
MR

M15i77l81a68n 44R40a80d45e19k

30. 8. 2013 17:18

ona se nikam nepodela, na to by musela nekdy existovat, a muzete dat odkaz na dobu kdy nejaka byla??

0 0
možnosti
VA

Ve skriptech žurnalistiky je o ní krátká zmínka ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1714x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik