Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kožní ambulanci možná také chápu jako pohotovost. Já mám skvěle doktory a také i proto, ze se nenecham odbyt. Platím si pojištění a pokud by me na pohotovosti nechtěli ošetřit...to je na oznámení. Proč jstr nevyhledala pohotovost? Nerikejte,ze ji ve Znojmě nemají...na oohotovosti vas musí ošetřit. Nechapu proč jste tam nesla a místo toho hledala soukromého doktora. O co snazší to bylo? A možná je taky problém v tom, ze se bojime ozvat.sorry za překlepy píší z tel.

0 0
možnosti

Platíte pojištění té kožní ambulanci? Ne, platíte zdravotní pojišťovně. Je třeba domlouvat se se ZP.

0 0
možnosti

Paní zmateně pobíhala a dožadovala se ošetření po lidech, se kterými nemá uzavřen žádný smluvní vztah a diví se. Co se spíš obrátit na zdravotní pojišťovnu s dotazem, kdo zajistí ošetření v uvedeném místě?  :-/

0 0
možnosti
VH

Nevím, jak je to s ekzémy.  Moje vážné zdravotní problémy (od šedého zákalu, přes žlučník až po výduť aorty v minulosti, stejně jako srdeční flutter v současnosti) byly a jsou diagnostikovány, léčeny a upraveny k mé naprosté spokojenosti. Obdobné je to s (dávno dospělými) dcerami i širší rodinou.

  Čím to, že u některých lidí je to jinak???

1 0
možnosti
AT

Dá se souhlasit s tím, že někteří lékaři se chovají jako hulváti a i ti slušní mají občas svůj den. Jenom nechápu, proč to prezentujete, jako výdobytek "dnešního" nebo tzv. "demokratického" zdravotnictví. V tom minulém, "nedemokratickém" to bývalo podobné, někdy i horší. Pacienta například preventivně sprdli kromě doktora pěkně popořadě i vrátný, uklizečka a sestra.

Z neznalosti vás omlouvá jedině vaše reltivní mládí.

3 0
možnosti
VH

Nelíbí se mně vaše tvrzení, že to dříve "bývalo podobné, někdy i horší."  Bylo to pouze horší.

2 0
možnosti
JO

Předminulý rok měl švagr klíště, nebyl bohužel očkovaný proti klíšťové encefalitidě. Po necelých 14 dnech v sobotu měl nesnesitelné bolesti hlavy, večer se odhodlal a nechal se odvézt ženou na pohotovost, kde řekl, že měl klíště a kdy ho měl, a protože takhle silnou bolest hlavy v životě neměl, tak se obává, že má klíštovou encefalitidu. Lékař na pohotovosti kromě prohlídky neudělal jediné vyšetření a poslal ho domů s tím, že je to migréna, doporučil Brufen. Na námitky švagra, že si nemyslí že je to jen migréna nebral ohled. V neděli švagr zkolaboval při cest na WC. Záchranka ho odvezla do nemocnice, kde diagnostikovali klíštovou encefalitidu. Ležel tam 3 týdny a následně půl roku měl nemocenskou. Hlava ho bolí pořád. Radila jsem mu, aby na toho ignoranta lékaře podal žalobu, protože co je moc, to je moc, on byl ale rád, že přežil a nechal to být.

3 0
možnosti
VH

To je jistě možné.  Vy nezodpovědné jednání lékaře považujete za systémovou vadu současného zdravotnictví?  Socialistické zdravotnictví takové jednání vylučovalo? (Mimochodem: jak byl onen lékař stár??)

  Takže mé přesvědčení, že jste narazili na člověka (náhodou lékaře) - flegmatika či přímo neschopného lenocha, kteří jsou ve všech profesích, je mylné?  Pozor: tací jsou i v nebezpečím hozících profesích (řidič /zejména hromadného prostředku/, pilot, letecký dispeřer, pracovník na střeše domu ve městě /pády předmětů/, deratizátor,.....)

1 0
možnosti

P74e80t49r 19Š25v14a80r74c

31. 7. 2013 13:25

jojo... za to v tom "nedemokratickém" byste měla péči jak královna R^

6 0
možnosti
Foto

No jo, další odvětví, ze kterého se stal jen byznys... Evidentně ne každý lékař léčí, protože je empatický a chce zmírnit pacientovo utrpení... Jaká škoda! :-(

0 0
možnosti
AP

Právě že ne. Kdyby se ze zdravotnictví stal byznys, tak by už v té nemocnici chtěli peníze za ošetření (od pojišťovny), ošetřili by ji a paní už mohla dva dny v klidu spát. Spíš je to ukázka nadhodnocení plateb lékařům, že nemají potřebu řešit pacienty.

2 0
možnosti
MB

Z vlastní zkušenosti mohu jen potvrdit, že i ten nejposlednější obvoďák dává výrazně svým pacientům najevo, že je nadčlověk.

0 5
možnosti
VH

Můj praktický lékař zřejmě není tím nejposlednějším. Tak díky bohu.

 Mimochodem, poučte nezkušeného:  jak se to "najevo" například projevuje?

1 0
možnosti