Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kajínek je obyčejný kriminálnik a basta.

1 1
možnosti

P90e17t98r 14P61á40l62k53a

7. 2. 2013 11:21

"podle mínění spousty lidí včetně dvou ministrů spravedlnosti Rychetského a Němce prostě není vrah! Myslím, že není nikdo, kdo by tuto kauzu neznal"

1. podle čeho soudíte, že podle uvedených ministrů není Kajinak vrah?

2. Myslíte, že není nikdo, kdo by kauzu neznal - v tom je ten problém, každý, kdo si za kilo koupil dvd s Jáklovým filmem, má pocit, že si právě nastudoval spis..

3 2
možnosti

Chtějte po panu Klausovi, aby byl velkorysý a osvobodil na př. Smetanu.Ani náhodou a přesně tak uvažuje i v případě pana Kájínka.Jo bankéře, kteří někam založili nějaké miliardy pro horší časy, to je jiná.Na takové se najde řešení.

3 1
možnosti

Problém je v tom, že my jsme mediálně dostali naservírovanou verzi Josefa Klímy a Janka Kroupy. Jenže to je podle mého názoru spíš obhajoba Kajínka a nikoli seriózně vyložená kauza. Nikdo z nás kompletní spis neviděl - ani Klíma s Kroupou ani ministři. Zná ho vyšetřovatel policie, zná zo státní zástupce a zná ho soudce. Jenže nám je ze strany těch, kteří ten spis neviděli vtloukáno do hlavy, že je Kajínek nevinen.

3 2
možnosti
Foto

Znají ho advokáti Kájínka, zná ho Kájínek, znají ho dva ministři spravedlnosti. Toť ze zákona. Jinak celý spisový materiál dostanou okopírovaný advokáti, kteří ho mohou nechat přečíst po odsouzení jejich klienta a s jeho souhlasem i dalším osobám. Nic tomu nebrání. Nejde o utajované skutečnosti. Jsem pro nové soudní řízení mimo plzeňský kraj.R^;-D

4 0
možnosti
Foto

Pamatuji se, že Klíma z NOVA kdysi na besedě prohlašoval, že je skálopevně přesvědčen, že je Jiří Kájínek ten, který vraždil. Nedávno jsem od něj slyšel, že během dalších skurečností nabývá stále více dojmu, že Jiří Kájínek vrahem asi není. Vzhledem k tomu, že dva ministři podali dovolání a jsou seznámeni se spisem Jiřího Kájínka, tak i veřejnost nabývá stále většího dojmu, že chobotnice soudců, st. zástupců a policie potřebovala obětního beránka. Jiřího Kájínka. Je to přeci výtržník, zlodějíček. R^;-D

4 0
možnosti

Ani ministr nemá právo studovat spis.

1 1
možnosti

Mě zase napadá při čtení toho článku, a nejen tohoto, proč má Kájínek tolik zastánců ženského pohlaví. Bude cosi, na těchto lidech, co je činí přítažlivými. A co doktor Rath, Vladimíro?

4 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

No hlavně, nechápu, i kdyby vraždil, proč byl odsouzen na doživotí za vraždu dvou výtžníků a byl z něj udělán masový nebezpečný vrah. Přitom šlo o nějaké jejich vyřizování účtů. Za to se u nás doživotí nedává.

1 2
možnosti

Vražda je vždycky jenom vražda. Jestli má oběť svatozář, nebo je to výtržník, je naprosto nepodstatné, pokud se tedy čin nestal v přímé souvislosti s jejich "výtržnictvím".

2 0
možnosti

Soudný člověk si především musí uvědomit, že 10.000 stran spisu a sto třiceti stránkový rozsudek nejde nacpat do pár řádků blogu. Kdyby byl Kajínek v době spáchání tohoto činu tam kde měl být, to jest ve výkonu trestu, tak by ho nikdo nemohl z ničeho podezírat.

2 0
možnosti

R^Ano, cosi podivného v naší justici!R^

Ano, Vašík se stará jen o své spolupachatele.

Překvapilo mne, že podle poradce pana prezidenta při amnestii bylo nejdůležitější, aby tykadlový hříšník a chlapec s dětskou pistolkou nebyli omilostněni... Pozoruhodné!

:-)

2 1
možnosti

Také by se dalo argumentovat opačně...

Když Kajínek utekl z Mírova, našli ho u manželky orlického vraha. Měl u sebe 2 zbraně. Za jak dlouho se nevinnému člověku, který nemůže ven podaří sehnat nelegální zbraně??? Mě by se to asi nepodařilo nikdy. Slušný člověk nemá možnost si je opatřit ani venku!

A jen tak na okraj... trošku lžete. Jeden odvolací soud o obnovení procesu se měl konat jinde než v Plzni, ale Kajínek sám požádal, aby byl tam. Psalo se o tom dost...

2 2
možnosti

M49i83l15a90n 18M46a64l37ý

7. 2. 2013 7:55

Ten případ je plný lží a podivností a Vy najednou chcete věřit, že ty 2 zbraně byly jeho, že mu je policajti nepodstrčili ?

1 3
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik