Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokud se nepodari najit nekoho schopneho, kdo krome svych domnenek a fabulaci prijde s fakty, na jejichz zaklade bude mozne zmenit ustavu a zakony, jde ze strany lidi jako jste vy, jen o porusovani zakona ... ano, bohuzel nebo bohudik mame tak postavene zakony .

0 0
možnosti

Vrtá mi hlavou,proč ti báječní občané nežijí mezi svými a otravují mne xenofoba a rasistu..?!

0 0
možnosti

No, ono islám ve vašem podání je opravdu zlý sen ... :-/

0 1
možnosti
Foto

a u vás přesně opačně, jen se vám nechce odpovídat na některé otázky, či komentovat fotografie, které ten váš ráj tak úplně nepotvrzují

0 0
možnosti

Víte, problémem jsou lidé jako Vy. Je Vás bohužel hodně. Víte o islámu ještě větší prd než já, ale z médií a poplašných zpráv jste získala dojem, že jedí malé děti a chystají se nás tu vyvraždit.

Pravdou je, že islám je rigidní náboženství, jehož příslušníci mají skutečně větší problémy zapadnout do naší společnosti. Je pravdou, že jeho příslušníci páchají teroristické činy. Je pravdou, že v Evropě máme muslimská gheta, kde bych skutečně bydlet nechtěl. Je pravdou, že pravověrní muslimové moc neví o skutečné svobodě, natož o svobodě žen. 

Ale, když se řekne A, musí se říci i B. Problém je v tom, že lidé říkají buď A a nebo B. Když někdo vidí A i B, mávnou nad ním rukou obě strany.

A co je tím B? Jen deset procent muslimů v Evropě je rigidních. Zbytek je slušně či úplně "zkorumpován" Západem. Média pečlivě propírají špatné a výživné zprávy. Nikoho moc nezajímá, že většina muslimů je bezproblémová ve všech ohledech. Islamofobové nikdy nepřipustí, že existuje něco jako mírný islám. Můžete jim omlátit o hlavu Istanbul či Malajsii a stejně si budou mlít svojí a neporušitelnosti koránu. To Vaše znásilňování, zapalování aut, ... není záležitostí většiny. Ano, jde o nemalou skupinu. Početně. Percentuálně už to tak slavné nebude. 

Všude čtu, že multikulti selhalo. Ale je to skutečně pravda? Co když selhala jen evropská varianta? Co já vidím, americký melting pot funguje perfektně. Čím to bude?

3 6
možnosti

Vážený pane, ak vám do bytu vlezie desať škorpiónov a len jeden z nich vás bodne, budete zvyšných deväť tolerovať? Budete ich kŕmiť, živiť a čakať, ktorý z nich vás ohrozí?

Vám a vám podobným zlyháva najsilnejší ľudský pud - pud sebazáchovy. Presne ako Kendžimu, Japoncovi, ktorému "sa nič nemohlo stať."

4 0
možnosti

Karma ! Je to čím díl víc nepochopitelné, proč ve veřejném prostoru získává jedno podivné ideologicko-náboženské učení takovou ochranu, když ve svých základech šíří nesnášenlivost a zákony dokonale v rozporu se zákony demokratických států ,ba i normálního rozumu. Proč bychom na tyto pravidla měli přistupovat? Není to tak dávno, co jsme se jedné totality po 40letech zbavili a teď se bez pudu sebezáchovy sami dostaneme do totality druhé ,která nám bude určovat ,jak máme žít ?

3 0
možnosti

Islám = Nacismus, akorát jiné uniformy...

11 0
možnosti

Ano, kdo si myslel, že po fašismu a bolševismu nemůže přijít už nic podobného, ten se brutálně zmýlil... [>-]

13 0
možnosti

Islám nevznikl po, islám existuje staletí.

1 0
možnosti
Foto

Není nad to, když se ateista obrací na boha.

0 0
možnosti
Foto

A proč ne? Bůh má nás ateisty nejraději, protože Ho neotravujeme našimi problémy a nechceme, aby za nás něco dělal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik