Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konečně někdo nemocnici v Lípě pochválil, doteď jsem slyšela akorát nadávání, jak je to tak hrozný. :-)

0 0
možnosti
Foto

Milá blogerko, za prvé mi dovolte popřát Vám hodně zdraví. Za druhé poděkovat, že jste napsala cosi pozitivního o zdravotnictví. Co je smutné, že teprve z vlastní zkušenosti poznáváte to, co je u nás pravidlem. Tedy velmi kvalitní státní péče v rámci zdravotního pojištění.

V médiích se objevují poměrně často informace, které se týkají někdy skutečného, jindy jen domnělého selhání zdravotní péče. Ne, že by se to občas nestávalo, v každém oboru lidské činnosti se stávají chyby a lékaři nejsou neomylní nadlidé. Nicméně právě zdůrazňováním negativních činů se zdá, že celý systém je špatný a v obyvatelstvu roste nevraživost vůči "bílé mafii".

Vaše zkušenosti z pobytu na koronární jednotce jsou spíše pravidlem než výjimkou, neboť - přes všechny skandalizace požadavků lékařů atd.- je největší odměnou uzdravený těžce nemocný člověk.

0 0
možnosti
Foto

P41e87t85r 69B91u36r77i78a58n

25. 10. 2014 16:41

Napsal jsem pár článků, kde naše zdravotnictv zrovna nechválím, ale ne proto, že bych byl vůči němu zahořklý. O to více oceňuji článek Váš. Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik