Diskuse

"Bijte Zemana"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P57e11t64r 68S59k79á59l61a

5. 11. 2015 10:38

Aha, tak taková je pravda. Kdo má výhrady k vystupování MZ je fanatický příznivec KS nebo případně příslušník jakési imaginární "Pražské kavárny", v obou případech financovaný americkou ambasádou. A v každém případě má vymytý mozek. Prezidentův překlad názvu skupiny Pussy Riot je jediný možný a samozřejmě správný včetně jeho výslovnosti. Anglická královna po setkání s čínským prezidentem také prohlásila, že se od něj naučila stabilizovat společnost. To jsem rád, že už v tom mám konečně jasno.

4 0
možnosti
Foto

???Anglická královna po setkání s čínským prezidentem také prohlásila, že se od něj naučila stabilizovat společnost. ??? Můžete říct, kde jste tohle vyčetl ? Já žasnu, jak někteří jsou schopni k obhajobě svého idolu dopouštět se  lží. Prostě napsat, že něco financovala americká ambasáda, je něco tak úžasně pitomého a hloupého, jak za dob komunismu. Nevím, zda ten, kdo to píše je buď hloupý, nebo jenom provokuje.

0 0
možnosti

Ja si preji konecne kultivovaneho prezidenta.Za ktereho se nemusi nikdo stydet .Vizitku naroda .Ne spodiny.

6 13
možnosti

Zeman není představitelem spodiny. Zeman je představitelem lidí, kteří umějí uvažovat vlastním mozkem a neopakují prázdné krasořečnické fráze pražské kavárny.

8 8
možnosti
Foto

Díky za článek, tak to vnímám i já - a spousta mých známých. Karma. R^

6 6
možnosti
Foto

Přehnal jste to, pane Kindle.  Prezident Zeman je jistě člověk chybující, zrovna jako  každý z nás. Určitě chybuje, ale zásadní chybu jsem zatím nezaznamenala... Ale tak neslušně  se o něm vyjadřovat - je jen Vaše vizitka. Kritizujete ho údajně za vulgárnosti - a přitom jste sám vulgární.  ;-ODivím se, že Vám tolerují.:-/ Zameťte si především před vaším prahem.

6 10
možnosti

Pokrytecké a hulvátské nadávání panu prezidentovi je vždy vizitka toho, kdo to vyslovuje, napsala jste to dobře.

Máte pravdu i v tom, že je s podivem, co všechno se tady toleruje, pokud jde o nadávání panu prezidentovi. Tolik vulgarit a sprostot ...Rv

4 8
možnosti

R^ Podle reakcí žije mezi námi mnoho světců. A to je krásný pocit....

PS: Pane prezidente, je to dobrý!

6 3
možnosti
Foto

Pane Gaygere, je rozdíl mezi prezidentem a obyčejným občanem. Prezident má mít noblesu, tak jako jí měl T. G. Masaryk, Beneš. Vždyť i to komunističtí prezidenti měli vychování, ale Zeman ? Ten vychování neměl ani jako premiér.  Zatím, kam přijel udělal ostudu. Já osobně se za takového prezidenta stydím. Stydím se za prezidenta, který neuznává zákony této země. Který dál nechává v nejvyšší funkci osobu s pochybnou minulostí, která nemá prověrku k seznamování s utajovanými skutečnostmi, kterému radí představil Jukosu, který mu platil volební kampań, který je opklopen komunisty.

3 2
možnosti

Budete tu furt nekriticky spamovat tisíckrát omleté a čekat, že začneme Zemana milovat?

9 1
možnosti
Foto

od vás to skutečně nikdo nečeká

4 4
možnosti
Foto

Titulek blogu není nezajímavý..;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Pro mě je současný prezident opilec, nevychovaný hulvát, který kam přijede udělá ostudu, soudy usvědčený lhář. Obchody se rozhodně nedomlouvají tak, že někam přijedu a hned nějaký  obchod domluvím. To je dlouhodobá záležitost jednotlivých firem. Pokud se týká emigrantů, tak prezident neudělal nic jiného, než nasedl na módní vlnu a po ní se veze. Protože ví, že lid v podhradí to ocení.Rv

15 8
možnosti
Foto

k uzavírání obchodů musí být na začátku politická vůle a ochota. To si myslím, že Zeman návštěvou Číny a setkáním s jejími představiteli udělal. Tím, že s sebou vzal zástupce významných firem, ochotné ty obchody s Čínou dělat, položil i slušný základ k tomu, aby se věc vyvíjela správným směrem. Dá se mu vyčítat, že dělá v tomto směru málo? Asi ne.

A co se týče emigrantské vlny, tam to autorka popsala dobře. Nazývá věci pravými jmény, nepoužívá tak jako naši představení a celá Evropská věrchuška nic neříkající eufemismy, kterými se snaží zakrýt vlastní neschopnost a vážnost situace.

Náš prezident je křupan, hulvát a opilec, to byl konec konců třeba Winston Churchill také, nedá se mu však upřít zdravý úsudek a nebojácnost tento úsudek presentovat na veřejnosti.

4 4
možnosti

Očekával  bych  od hlavy  státu  více  moudrosti.  Např  rozumné  návrhy  řešení  politických  uprchlíků, jak  si třeba  vybrat  ty vzdělanější, jak co nejlépe řešit  ekonomické  uprchlíky. ... Misto  toto  poslouchám  xenofobního  troubu, který  plácá  o řezání  hlav, znásilňování  žen. .. ! Proruský Kolaborant, Který podporuje  Putina v jeho  snaze  co nejvíce uškodit  EU Rv:-P!!

6 7
možnosti

Evropské unii nemusí nikdo škodit! Ta se rozkládá sama!!!!

A pokud se bavíme o tom, kdo nejvíce pomáhá Putinovi, tak jsou to právě ti nejzarytější eurohujeři, protože ten rozkladný proces podporují.

4 3
možnosti
Foto

Souhlasím s prezidentem co se týče názorů na uprchlickou krizi. Ale to neznamená, že ho budu nekriticky obdivovat a odpustím mu jeho ostatní prohřešky. Se Stalinem bych taky souhlasil, že se snažil řešit zaostalost Ruska. A mám pro to Stalina nekriticky obhajovat? Ty rudé trenýrky byly naprosto výstižné. A vzhledem k cirkusu kolem vstupních rámů do katedrály je vidět, že se trefily na správném místě.

7 0
možnosti

"...že se snažil řešit zaostalost Ruska..."

No to právě nedělal. Zaostalost Ruska řešil už Lenin tzv. NEP (nová hospodářská politika) po ukončení občanské války. Stalin NEP zrušil a "rozvoj" národního hospodářství řešil podle svého gusta - otrockou prací v gulazích.

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem loutkoherečka, mými koníčky je historie , divadlo, příroda. Již dvacet let se snažím pochopit co se s naší krásnou zemí děje .Řídím se zdravým rozumem byť se říká, že zdravý rozum umřel :o)

Seznam rubrik